Tine De Reys

"ALS HET LEVEN JE LAAT STRUIKELEN, MAAK ER DAN EEN SALTO VAN!" – N.K.

Van jongs af aan heb ik al een passie voor sport. Mijn sportieve ingesteldheid ging samen met een competitief karakter: Altijd voluit voor mijn doel. 

Mensen helpen hun doelen te bereiken en tegelijkertijd hun grenzen verleggen: dat is mijn grootste drijfveer als personal trainer. De masteropleiding LO&BW en mijn ervaring binnen het vak zorgen ervoor dat ik je op een verantwoorde manier kan begeleiden naar een gezonde levensstijl of specifieke sportieve prestaties. Het volhouden van die doelstellingen/prestaties op lange termijn is hetgene waarin ik graag ondersteuning biedt! 

Al heel mijn leven is mijn passiesport is gymnastiek. Nu combineer ik gymnastiek met lopen. Sinds kort ontdekte ik Crossfit waar ik ook mijn energie kwijt kan. In het winterseizoen vind je me terug in de bergen op mijn snowboard of soms op de ski’s. 

Als personal trainer kan ik je helpen met specifieke kracht- en/of 

conditieopbouw. Ook heb ik mij verdiept in looptechnische trainingen waardoor ik je loopprestaties naar een hoger niveau kan tillen met loopspecifieke oefeningen. 

Als enige vrouwelijke personal trainer binnen het team kunnen (zwangere) vrouwen ook bij mij terecht. 

Begeleiding nodig voor dat skiseizoen?  Door mijn jarenlange ervaring als wintersporter help ik je graag met specifieke kracht en conditionele trainingen.  

Als trainer hecht ik enorm veel belang aan de persoonlijke aanpak. Geen voorgekauwde programma’s, maar op maat gemaakte persoonlijke begeleiding. Liever een harde aanpak? Ik haal ook graag eens de bokshandschoenen boven tijdens een training! 

Naast de 1-on-1/duo trainingen geef ik ook small group trainingen en bootcamps (oa ook voor bedrijven). 

Wil jij je grenzen verleggen op een verantwoorde manier? Aarzel dan niet om mij te contacteren! 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x