High Performance Gym. Mechelen

High Performance Gym. Mechelen biedt 640m2 aan fitnessruimte.

vanaf mid november 2023 opent Personal. een High Performance Gym op Mechelen Zuid.

Bij onze High Performance Gym. in Mechelen kan je binnenkort terecht voor:

 • Gym lidmaatschappen
 • Personal training
 • Duo training
 • Small group training
 • Groepslessen
 • Bedrijvensport
 • Algemene kinesitherapie en sportkinesitherapie
 • Sportmassages en ontspannende massages
 • Diëtist en sportvoeding
 • Sportarts
 • Inspanningstesten
 • Bikefitting
 • Loopanalyses
 • Workshops & events

Gym Mechelen

Gym Mechelen

Open fitnessruimte in onze High Performance Gym.

De open fitnessruimte van de High Performance Gym van Personal. Sportpraktijk te Mechelen is een indrukwekkende faciliteit die zich uitstrekt over maar liefst 640 vierkante meter. Deze ruimte is zorgvuldig ontworpen en uitgerust om atleten en amateursporters de ideale omgeving te bieden voor het verbeteren van hun prestaties. 

Of je nu een ervaren atleet bent die zich voorbereidt op een belangrijke competitie of gewoon op zoek bent naar een plek om aan je fitnessdoelen te werken, deze open fitnessruimte biedt alles wat je nodig hebt. Met hoogwaardige apparatuur, ruime indeling en deskundige begeleiding, streeft Personal. Sportpraktijk ernaar om iedereen de beste kansen te bieden om hun sportieve prestaties te verbeteren.

Gym Mechelen


Performance training bij High Performance Gym. Mechelen

Performance training is een gestructureerd trainingsprogramma dat is ontworpen om atleten en sporters te helpen hun fysieke prestaties naar een hoger niveau te tillen. Het richt zich op het verbeteren van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en andere essentiële vaardigheden die nodig zijn om optimaal te presteren in verschillende sporten. Tijdens performance training worden complementaire oefeningen en specifieke technieken gebruikt om de atletische capaciteiten te ontwikkelen, blessures te voorkomen en optimale resultaten te behalen. 

Of je nu een professionele atleet bent die zich voorbereidt op wedstrijden of een recreatieve sporter die zijn of haar spel wil verbeteren, performance training is de sleutel tot het bereiken van je sportieve doelen.

Gym Mechelen


Kinesitherapie in Mechelen

Naast onze trainingsdiensten bieden we ook sportkinesitherapie aan. Onze sportkinesitherapeuten zijn experts in het behandelen van sportblessures en kunnen u helpen bij het herstellen en terugkeren naar uw sportactiviteiten. We bieden ook algemene kinesitherapie aan om u te helpen bij het herstellen van andere soorten blessures en problemen, zoals rugpijn, nekpijn en postoperatieve revalidatie.

Onze massages zijn ontworpen om u te helpen ontspannen en te herstellen van zware trainingen en blessures. We bieden zowel standaard sportmassages, ontspannende massages en Elite Sportmassages aan om aan al uw behoeften te voldoen.

Gym Mechelen

Diëtist en sportvoeding bij High Performance Gym. Mechelen

Onze voedingsdeskundigen kunnen u helpen bij het opstellen van een op maat gemaakt voedingsplan dat past bij uw levensstijl en fitnessdoelen. We begrijpen dat voeding een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl en we willen u helpen om gezonde keuzes te maken en uw lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen.

Inspiratie nodig van onze foodcoach? 

Gym Mechelen

Bikefitting en loopanalyses in Mechelen

Bij Personal Sportpraktijk bieden we ook bikefitting services aan om ervoor te zorgen dat uw fiets perfect is afgestemd op uw lichaam. Een juiste afstelling zorgt voor meer comfort tijdens het fietsen en kan de prestaties verbeteren. Onze loopanalyses evalueren uw looptechniek en helpen u efficiënter en veiliger te lopen.

Gym Mechelen

Visie

Met onze High Performance Gym zetten we alles in z'n werk om elite- en amateursporters de kans te geven om hun prestaties optimaal te verbeteren. Met hoogwaardig materiaal en een hoogopgeleid team van experten biedt Personal. Sportpraktijk een uniek multidisciplinair kader met kans op succes. 

Daarnaast bieden we een open gym ruimte waardoor ons cliënteel de kans krijgt om vrij te komen te sporten of revalideren onder toezicht van onze therapeuten/coaches. Zo weet je steeds dat je op de juiste manier bezig bent.

De High Performance gym is een logische stap in het groeiproces dat Personal. Sportpraktijk doormaakt de laatste jaren. Extra ruimte voor sportkine, sportcaching, inspanningstesten, workshops en groepslessen was hoognodig. Met deze nieuwe locatie willen we onze klanten nog meer kwaliteit en ruimte bieden om optimaal hun doelen na te streven.

Ligging en bereikbaarheid

Onze High Performance Gym in Mechelen is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. We hebben een moderne en goed uitgeruste trainingsruimte, met een daarnaast nog een grote sporttuin om bij goed weer buiten te sporten en revalideren.

Als u op zoek bent naar een professionele en persoonlijke fitnesservaring in Mechelen, dan is Personal. Sportpraktijk de juiste keuze voor u. Onze gekwalificeerde trainers en therapeuten staan klaar om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken en u te ondersteunen op uw reis naar een gezonde en actieve levensstijl.


High Performance Gym. Mechelen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x