Praktijk. Putte

Personal training, kinesitherapie en voedingsbegeleiding bij Personal. Sport praktijk te Putte.

Welkom in onze Praktijk. in Putte, dé sportpraktijk die gevestigd is in Body-World fitness in Putte. Bij ons kan je terecht voor:

  • personal training
  • duo training
  • small group training
  • algemene en sportkinesitherapie
  • sportmassages en ontspannende massages
  • voedingsbegeleiding
  • bikefitting en loopanalyses.

Onze locatie in Putte biedt een uitgebreid aanbod van diensten aan om jouw persoonlijke doelen te behalen. Of je nu op zoek bent naar individuele begeleiding of je graag samen traint met een vriend of vriendin, Personal. Putte biedt verschillende opties om jouw fitnessroutine te verbeteren.

Personal. Putte

Personal training in onze praktijk te Putte

Eén-op-één personal training is de beste manier om jouw doelen te bereiken. Onze personal trainers hebben jarenlange ervaring en zijn gepassioneerd over het helpen van mensen om hun beste zelf te worden. Of je nu wilt afvallen, je spiermassa wilt vergroten, of je gewoon wilt verbeteren op het gebied van algemene fitheid, wij hebben de expertise om je te helpen.

Duo training bij Personal. Putte

Duo training is ook een populaire optie bij Personal. Putte. Hierbij train je samen met een vriend of vriendin, waarbij de persoonlijke begeleiding net zo intensief is als bij individuele training. Dit is de perfecte manier om gemotiveerd te blijven terwijl je samen werkt aan jullie gezamenlijke doelen.

Small group training bij Personal. Putte

Als je op zoek bent naar een meer sociale en motiverende omgeving, dan is Small Group training misschien iets voor jou. Bij deze vorm van training werk je in een kleine groep met andere sporters die vergelijkbare doelen hebben. Onze trainers zijn in staat om deze trainingen af te stemmen op de behoeften van elke individuele deelnemer.

Personal. Putte

Algemene- en sportkinesitherapie in Putte

Naast personal training bieden we ook algemene en sportkinesitherapie aan. Onze ervaren therapeuten hebben jarenlange ervaring in het behandelen van sportblessures en het optimaliseren van bewegingspatronen. We werken samen met jou om jouw herstel te bevorderen en om terugkeer naar sport te vergemakkelijken.

Kan ons team jouw helpen? Ga het na via onze handige checklist en blogartikel:

Sportmassage en ontspannende massages

Als je op zoek bent naar ontspanning en herstel, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Onze sportmassages zijn gericht op het verbeteren van de bloedcirculatie, het verminderen van spierspanning en het bevorderen van herstel na een zware training. Onze ontspannende massages zijn perfect om te genieten van een moment voor jezelf en om de dagelijkse stress te verminderen.

Diëtist en sportvoeding bij Personal. Putte

Als voeding een belangrijk onderdeel is van jouw fitnessroutine, dan kan onze voedingsdeskundige jou helpen om de juiste keuzes te maken. We werken samen om een persoonlijk voedingsplan op te stellen dat past bij jouw doelen en levensstijl.

Inspiratie nodig van onze foodcoach? 

Of maak je gratis lid op onze online community PR:SNL Academy voor meer concrete tips en recepten

Bikefitting en loopanalyses in Putte

Bikefitting en loopanalyses zijn twee andere diensten die we aanbieden om jouw training te optimaliseren. Onze experts kijken naar jouw houding en techniek tijdens het fietsen of hardlopen en geven tips om deze te verbeteren en blessures te voorkomen.

Personal. Putte

Ligging en bereikbaarheid van Personal. Putte

Onze vestiging in Putte is gelegen in Body-World fitness, wat zorgt voor een perfecte combinatie tussen kracht- en cardiotraining en persoonlijke begeleiding. Bij ons kan je dus niet alleen werken aan je individuele doelen, maar ook genieten van de faciliteiten van een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Visie

Bij Personal Putte geloven we in een persoonlijke aanpak. We werken samen met jou om een trainings- en voedingsplan op maat te maken dat past bij jouw behoeften en doelen. Onze trainers en therapeuten zijn betrokken en staan altijd klaar om je te helpen en te motiveren.

We begrijpen dat het bereiken van jouw fitnessdoelen een reis kan zijn die soms uitdagend kan zijn, maar we zijn er om je te ondersteunen en te helpen bij elke stap. We moedigen onze klanten aan om hun voortgang bij te houden en bieden regelmatig evaluaties om ervoor te zorgen dat we altijd werken aan jouw doelen.

Onze klanten zijn onze prioriteit en we vinden het belangrijk om een sfeer te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en zich kan concentreren op zijn of haar persoonlijke doelen. Of je nu komt voor personal training, duo training, Small Group training, kinesitherapie, massages, voedingsbegeleiding, bikefitting of loopanalyses, bij Personal. Putte staat de deur voor je open.

Even kennismaken?

Als je op zoek bent naar een plek waar je persoonlijke begeleiding en hoogwaardige diensten kunt verwachten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wacht niet langer en plan vandaag nog een afspraak bij Personal. Putte om jouw reis naar een gezonder en fitter leven te beginnen.


Praktijk. Putte

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x