Sportlab Putte Inspanningstest

Een inspanningstest afnemen in Putte?

Welkom bij Sportlab Putte, de vestiging van Personal Sportpraktijk en Dokters Grasheide, waar u terecht kunt voor diverse inspanningstesten en andere sportmedische diensten:

 • Sportmedische keuringen + EKG
 • Fitheidstesten
 • Vetmeting
 • Maximale inspanningstesten
  • optioneel trainingsbegeleiding
 • INSCYD inspanningstesten
  • optioneel trainingsbegeleiding
 • Resting Metabolic Rate (RMR)
 • Bikefitting

Inspanningstest

Sportmedische keuring

Een sportmedische keuring is een uitgebreide medische keuring die specifiek gericht is op sporters. Hierbij worden onder andere uw hart, longen, bloeddruk en bloedvaten onderzocht. Daarnaast worden ook uw motorische vaardigheden en coördinatie getest. Deze keuring is bedoeld om eventuele gezondheidsrisico's bij het beoefenen van sport te voorkomen en om uw sportprestaties te verbeteren.

Fitheidstest

Bij een fitheidstest worden verschillende aspecten van uw fitheid gemeten, zoals uw uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit. Deze test is geschikt voor iedereen die wil weten hoe fit hij of zij is en waar verbetering mogelijk is.

Vetmeting

Bij Sportlab Putte kunt u ook terecht voor een vetmeting. Hierbij wordt uw vetpercentage gemeten, wat belangrijk kan zijn om uw gezondheid en sportprestaties te verbeteren.

Maximale Inspanningstesten op de loopband en op de fiets

Bij Sportlab Putte kunt u terecht voor maximale inspanningstesten op de loopband en op de fiets. Deze tests zijn bedoeld om uw maximale hartslag, maximale zuurstofopname en anaerobe drempel te meten. Deze tests zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar sportprestaties wil verbeteren, of het nu gaat om wielrennen, hardlopen, triatlon of een andere sport.

INSCYD inspanningstest

De INSCYD inspanningstest is een geavanceerde test die gebruikt wordt om uw prestaties en trainingsbehoeften te bepalen. Hierbij worden verschillende parameters gemeten, zoals uw maximale zuurstofopname, anaerobe drempel, vetverbranding en meer. Op basis van deze metingen kan een op maat gemaakt trainingsprogramma worden samengesteld om uw prestaties te verbeteren.

Meer weten over INSCYD? Lees onze blogartikelen:

Resting Metabolic Rate (RMR)

Dit is een meting van de hoeveelheid calorieën die uw lichaam verbrandt in rust. Het is een belangrijke meting omdat het inzicht geeft in uw basisstofwisseling en kan helpen bij het afstemmen van uw dieet en voeding.

Tijdens de RMR meting wordt uw zuurstofopname en koolstofdioxideproductie gemeten terwijl u ontspannen ligt. Op basis van deze meting wordt uw ruststofwisseling berekend, wat betekent dat u precies weet hoeveel calorieën uw lichaam verbruikt in rust. Dit kan helpen bij het opstellen van een persoonlijk voedingsplan dat is afgestemd op uw individuele behoeften en doelen.

Bij Sportlab Putte voeren we de RMR meting uit met behulp van geavanceerde apparatuur en gekwalificeerde professionals. Het is een snelle en eenvoudige test die u veel inzicht kan bieden in uw gezondheid en voeding. De meting is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

Maak een afspraak voor een RMR meting bij Sportlab Putte en ontdek hoeveel calorieën uw lichaam verbrandt in rust. Onze professionals staan klaar om u te adviseren over uw dieet en voeding, zodat u optimaal kunt presteren en gezond kunt blijven.

Inspanningstest

Bikefitting

Een goede fietspositie is essentieel om blessures te voorkomen en uw fietsprestaties te verbeteren. Bij Sportlab Putte kunt u terecht voor een bikefitting, waarbij uw fietspositie op maat wordt aangepast aan uw lichaam.


Sportlab Putte: uw partner in sportprestaties

Bij Sportlab Putte staan we klaar om u te helpen uw sportprestaties te verbeteren en blessures te voorkomen. Onze inspanningstesten, sportmedische keuringen, INSCYD inspanningstesten, fitheidstesten, vetmetingen en bikefittings worden uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde professionals. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens de testen en consulten.

Onze inspanningstesten zijn geschikt voor sporters van alle niveaus. Of u nu net begint met sporten of een ervaren atleet bent, onze testen bieden inzicht in uw prestaties en kunnen helpen om uw trainingen en doelen beter af te stemmen op uw individuele behoeften. Onze testen zijn niet alleen gericht op prestaties, maar ook op preventie. Door inzicht te krijgen in uw gezondheid en eventuele risico's, kunt u blessures voorkomen en verantwoord blijven sporten.

Naast onze testen bieden wij ook persoonlijke begeleiding en coaching. Onze professionals staan klaar om u te adviseren over uw trainingsprogramma, voeding en levensstijl. Door een combinatie van testen en persoonlijke begeleiding kunnen wij u helpen om het beste uit uzelf te halen en uw sportieve doelen te bereiken.

Waarom kiezen voor Sportlab Putte?

 • Ervaren en gekwalificeerde professionals
 • Persoonlijke aanpak en begeleiding
 • Geavanceerde testen en apparatuur
 • Inzicht in uw prestaties en gezondheid
 • Preventie van blessures
 • Mogelijkheid tot persoonlijke coaching en begeleiding
 • Geschikt voor sporters van alle niveaus

Bezoek Sportlab Putte en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak voor een inspanningstest, sportmedische keuring, INSCYD inspanningstest, fitheidstest, vetmeting of bikefitting. Wij helpen u graag om het beste uit uzelf te halen en uw sportieve doelen te bereiken.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x