Flex&Core

Groepsles Core en Flexibiliteit Training in Mechelen bij Personal Sportpraktijk

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je core kracht en flexibiliteit te verbeteren in Mechelen? Zoek niet verder! Bij Personal. Sportpraktijk bieden we wekelijkse groepslessen aan die specifiek gericht zijn op het ontwikkelen van je core spieren en het vergroten van je mobiliteit. Welkom bij Flex&Core, dé groepsles voor een betere lichaamshouding en soepeler lichaam.

Wat is Core en Flexibiliteit Training?

Core en flexibiliteitstraining richt zich op het versterken van de spieren in je kern (je romp) en het vergroten van je bewegingsbereik. Dit soort training is essentieel voor een gezond lichaam en kan helpen bij het voorkomen van blessures. Tijdens onze Flex&Core groepslessen in Mechelen, combineren we diverse oefeningen om zowel je core kracht als je flexibiliteit te verbeteren. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, deze les is geschikt voor alle niveaus.

core en flex

Waar en Wanneer?

Onze Core en Flexibiliteit Training, Flex&Core, wordt wekelijks gehouden in Mechelen:

  • Dinsdagen 19u30-20u30

We bevinden ons op een gunstige locatie in Mechelen, gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in de omgeving.

Deelnemen aan Flex&Core

Bij Personal Sportpraktijk begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is, niet alleen in je lichaam, maar ook in je planning. Daarom bieden we verschillende opties voor deelname aan onze Core en Flexibiliteit Training:

  1. Losse Beurt: Voor slechts €17,5 kun je een enkele les bijwonen. Dit is een geweldige optie als je af en toe wilt deelnemen of eerst wilt proberen voordat je je committeert.

  2. 10 Beurtenkaart: Als je serieus bent over het verbeteren van je core kracht en flexibiliteit, raden we onze 10 beurtenkaart aan. Voor €165 kun je deelnemen aan 10 Flex&Core lessen naar keuze. Bovendien kun je met deze kaart deelnemen aan alle groepslessen in onze praktijk in Mechelen, met uitzondering van Pilates.

  3. Gratis proefles: bij elke groepsles, met uitzondering van pilates, kan je genieten van een gratis proefles. Nog niet overtuigd? Plan dan zeker deze gratis test, zo kan je achteraf bekijken of het iets voor jou is. 

core en flex

Waarom Kiezen voor Flex&Core?

  • Deskundige Begeleiding: Onze ervaren instructeur Michael is toegewijd aan jouw succes en helpt je met plezier bij elke stap.

  • Resultaten: Core en flexibiliteitstraining kan leiden tot een sterker lichaam, verbeterde houding en meer mobiliteit.

  • Locatie: Onze praktijk in Mechelen is gemakkelijk bereikbaar en biedt een comfortabele omgeving om aan je fitnessdoelen te werken.

Klaar om aan je core strength en flexibiliteit te werken? Sluit je aan bij Flex&Core bij Personal Sportpraktijk in Mechelen en ontdek de voordelen van een sterke core en meer flexibiliteit. Schrijf je vandaag nog in en neem de eerste stap naar een gezonder en actiever leven!

Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via ons webformulier.

Flex&Core

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x