Praktijk. Mechelen

Personal training, kinesitherapie, diëtist en sportarts bij Personal. Sport praktijk te Mechelen.

Welkom bij Personal. Mechelen, onze flagship praktijk en dé plek voor al uw sport- en bewegingsbehoeften. 

Bij onze Praktijk. in Mechelen kan je terecht voor:

  • Personal training
  • Duo training
  • Small group training
  • Groepslessen
  • Algemene kinesitherapie en sportkinesitherapie
  • Sportmassages en ontspannende massages
  • Diëtist en sportvoeding
  • Sportarts
  • Bikefitting
  • Loopanalyses

Onze professionele trainers en therapeuten zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte trainingssessies en diensten om u te helpen uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Of u nu een beginner bent die net begint met sporten, of een ervaren atleet die zijn prestaties wil verbeteren, wij hebben het programma dat bij u past.

Personal. Mechelen

Personal training in onze praktijk te Mechelen

Personal training is een op maat gemaakte, individuele training die volledig is afgestemd op uw persoonlijke behoeften en doelen. Onze gekwalificeerde trainers zullen u helpen om uw fitnessdoelen te bereiken en u motiveren om uw volledige potentieel te bereiken. Of u nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of uw algehele conditie wilt verbeteren, onze personal trainers staan voor u klaar.

Duo training is perfect voor mensen die samen met een vriend of partner willen trainen. U krijgt nog steeds een op maat gemaakte training, maar dan met een extra motivatie van uw trainingspartner. Daarnaast is het een voordeligere optie dan personal training.

Small Group training is ideaal voor mensen die graag samen trainen in een groep van maximaal zes personen. Het is een geweldige manier om gemotiveerd te blijven en sociale contacten op te bouwen terwijl u uw fitnessdoelen bereikt.

Kinesitherapie in onze praktijk te Mechelen

Naast onze trainingsdiensten bieden we ook sportkinesitherapie aan. Onze sportkinesitherapeuten zijn experts in het behandelen van sportblessures en kunnen u helpen bij het herstellen en terugkeren naar uw sportactiviteiten. We bieden ook algemene kinesitherapie aan om u te helpen bij het herstellen van andere soorten blessures en problemen, zoals rugpijn, nekpijn en postoperatieve revalidatie.

Onze massages zijn ontworpen om u te helpen ontspannen en te herstellen van zware trainingen en blessures. We bieden zowel sportmassages als ontspannende massages aan om aan al uw behoeften te voldoen.

Diëtist en sportvoeding bij Personal. Mechelen

Onze voedingsdeskundigen kunnen u helpen bij het opstellen van een op maat gemaakt voedingsplan dat past bij uw levensstijl en fitnessdoelen. We begrijpen dat voeding een belangrijk onderdeel is van een gezonde levensstijl en we willen u helpen om gezonde keuzes te maken en uw lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen.

Inspiratie nodig van onze foodcoach? 

Of maak je gratis lid op de online community PR:SNL voor meer concrete tips en challenges.

Bikefitting en loopanalyses in Mechelen

Bij Personal Sportpraktijk bieden we ook bikefitting services aan om ervoor te zorgen dat uw fiets perfect is afgestemd op uw lichaam. Een juiste afstelling zorgt voor meer comfort tijdens het fietsen en kan de prestaties verbeteren. Onze loopanalyses evalueren uw looptechniek en helpen u efficiënter en veiliger te lopen.

Personal. Mechelen

Visie

Onze persoonlijke aanpak betekent dat we het aantal klanten dat we tegelijkertijd trainen beperken, zodat we u de volledige aandacht kunnen geven die u verdient. We willen er zeker van zijn dat u de best mogelijke training krijgt en uw doelen bereikt. Daarom bieden we ook een gratis intakegesprek aan om uw huidige fitnessniveau en doelen te bespreken en een plan op maat te maken dat bij u past.

Ligging en bereikbaarheid

Onze locatie in Mechelen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. We hebben een moderne en goed uitgeruste trainingsruimte, met een daarnaast nog een grote sporttuin om bij goed weer buiten te sporten en revalideren.

Als u op zoek bent naar een professionele en persoonlijke fitnesservaring in Mechelen, dan is Personal. Sportpraktijk de juiste keuze voor u. Onze gekwalificeerde trainers en therapeuten staan klaar om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken en u te ondersteunen op uw reis naar een gezonde en actieve levensstijl.Praktijk. Mechelen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x