Soccer off-season

Voetbalspecifieke training voor jeugd buiten het seizoen

Verbeter jouw voetbalprestaties deze zomer met de Soccer Off-Season Academy van Personal. Sportpraktijk in Mechelen.

 • Ben jij een gepassioneerde jeugdvoetballer tussen de 11 en 15 jaar oud die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen?
 • Wil je een seizoen zonder blessures?
 • Wil je sterker en sneller worden dan je tegenstanders?
 • Wil je beter voorbereid aan de trainingen beginnen op de club?
 • Wil je samen met andere voetballers het beste uit elkaar halen?
 • Wil je geholpen worden door ervaringsdeskundigen op vlak van fysieke capaciteiten?

Is jouw antwoord "ja" op één of meerdere vragen? Dan is de Soccer Off-Season Academy van Personal Sportpraktijk in Mechelen precies wat je nodig hebt! Onze academy is ontworpen om je te helpen je mobiliteit, core kracht, uithoudingsvermogen, kracht en behendigheid te verbeteren. Al deze elementen maken je tot een betere voetballer.

Soccer OFF-Season Academy - Voetbalspecifieke training voor jeugd

Vanaf vrijdag 31/5 nemen we jou mee in een gevarieerd programma van 8 weken waar we zullen werken op verschillende componenten zoals: mobiliteit, core, kracht uithouding en behendigheid. We doen bij aanvang van het programma en bij afronding een screening zodat je ook jouw progressie kan inschatten. Naast een wekelijkse groepssessie op vrijdag van 18u-19u bezorgen we jou op basis van de screening een bijkomend oefenschema voor thuis zodat je maximaal resultaat kan nastreven en je optimaal kan voorbereiden op komend voetbalseizoen! 

Samengevat:

 • Lessenreeks: Vrijdagen 31/5, 7/6, 14/6, 21/6, 28/6, 5/7, 12/7, 19/7
 • Uur: 18u-19u
 • Inclusief: pré- en postscreening, oefenschema voor thuis, wekelijkse groepssessie onder begeleiding van ervaringsdeskundigen.

Soccer Off-Season

Wat bieden wij

 1. Professionele Training: Onze ervaren coaches Hazel en Lander staan klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen tijdens ons 8 weken durende programma. We bieden een uitgebreide pré- en post-screening om jouw specifieke behoeften en doelen te begrijpen en te helpen bij het opstellen van een op maat gemaakt trainingsplan.

 2. Wekelijkse Groepssessies: Elke vrijdag van 18u tot 19u komen we samen voor dynamische groepssessies die gericht zijn op het verbeteren van jouw voetbalprestaties. Onze state-of-the-art faciliteiten bij Personal Sportpraktijk in Mechelen bieden de perfecte omgeving om te trainen en te groeien als speler.

 3. Thuis Trainingschema: Naast onze wekelijkse sessies ontvang je ook een persoonlijk trainingsschema voor thuis, zodat je ook buiten de academy aan jouw vaardigheden kunt werken.

Deelname en Locatie

 • Deelnamekosten: Schrijf je vóór 6 mei in en profiteer van onze Early Bird kortingvan slechts €185 per persoon. Na 6 mei bedraagt de inschrijvingsprijs €195 per persoon. 
  • Gebruik code EARLYBIRD10 bij jouw inschrijving om 10 EUR korting te krijgen (enkel geldig tot en met 6 mei).
 • Maximaal aantal deelnemers: Om ervoor te zorgen dat elke speler voldoende aandacht krijgt, beperken we het aantal deelnemers tot 12 personen.
 • Locatie: Alle activiteiten vinden plaats bij Personal Sportpraktijk - High Performance Gym, gelegen aan Bedrijvenlaan 4, 2800 Mechelen.

Soccer Off-Season

Schrijf je nu in!

Mis deze kans niet om jouw voetbaltalent naar nieuwe hoogten te brengen. Schrijf je vandaag nog in voor de Soccer Off-Season Academy van Personal Sportpraktijk in Mechelen via onderstaande link:

Wees er snel bij, want de Early Bird korting is slechts beschikbaar tot 6 mei. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen te werken aan jouw succes op het veld!

Heb je vragen of wil je meer informatie? 

Soccer off-season

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x