Praktijk. Muizen

Algemene kinesitherapie en sportkinesitherapie bij Personal. Muizen.

Welkom in onze praktijk te Muizen - dé sportpraktijk voor kinesitherapie, sportmassage en tal van andere sportgerelateerde diensten. Bij Personal. Muizen staat een team van ervaren en gekwalificeerde therapeuten klaar om u te helpen bij het bereiken van uw sportieve doelen en het verbeteren van uw algehele gezondheid en welzijn.

Onze praktijk is gevestigd in Sportico28, ook wel bekend als Pachanga Padel, in Muizen. Dit is een ideale locatie voor sportliefhebbers en atleten uit de regio, omdat het gemakkelijk bereikbaar is en tal van sportfaciliteiten biedt.

Personal. Muizen

Bij Personal. Muizen kunt u terecht voor:

  • Sportmassages
  • Rustgevende massages
  • Algemene kinesitherapie
  • Sportkinesitherapie en oefentherapie
  • Dry needling
  • Taping
  • Masterclasses & workshops

Personal. Muizen

+10 jaar ervaring

Onze ervaren therapeuten hebben jarenlange ervaring in het behandelen van verschillende soorten blessures en aandoeningen, waaronder spierpijn, gewrichtsproblemen en rugklachten.

Sportmassage in onze praktijk te Muizen

We bieden ook sportmassage aan, een bewezen methode om spierpijn te verminderen en herstel te bevorderen na intensieve fysieke activiteit. Onze therapeuten passen verschillende massagetechnieken toe, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren.

Taping en dry needling bij Personal. Muizen

Daarnaast bieden we ook tal van andere diensten aan, zoals taping en dry needling. Taping is een methode waarbij speciale tape wordt aangebracht op het lichaam om spieren te ondersteunen en pijn te verminderen. Dry needling is een vorm van therapie waarbij kleine naalden worden gebruikt om triggerpoints in spieren te behandelen, waardoor spierpijn en stijfheid worden verminderd.

Visie

Bij Personal. Muizen geloven we in een holistische aanpak van gezondheid en welzijn, waarbij we niet alleen de symptomen behandelen, maar ook de oorzaken ervan aanpakken. Daarom bieden we ook advies en begeleiding op het gebied van voeding, beweging en levensstijl. Onze therapeuten werken nauw samen met u om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat past bij uw behoeften en doelen.

Bereikbaarheid

Onze praktijk is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en het treinstation van Muizen ligt op slechts enkele minuten loopafstand.

Even kennismaken?

Als u op zoek bent naar een ervaren en professionele sportpraktijk in Muizen, bent u bij Personal. Muizen aan het juiste adres. Onze therapeuten staan klaar om u te helpen bij het bereiken van uw sportieve doelen en het verbeteren van uw algehele gezondheid en welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x