Share erop los met WhatsApp-share button!

WhatsApp is hot. Mark Zuckerberg kocht de gratis tekstberichten-service in februari 2014 en slechts zes maanden later werd gerapporteerd dat er al 150 miljoen actieve gebruikers bijgekomen waren. Met meer dan 600 miljoen actieve gebruikers is WhatsApp anno 2014 een erg belangrijk communicatiemiddel geworden, misschien zelfs belangrijker dan de standaard tekstberichten. Daarom kon een WhatsApp-integratie niet langer uitblijven. 

 

Bron: Website Contentcrackers - Blog

 


Bij My Personal Coach - Mechelen konden we dan ook niet achterblijven. Als partner van het Sport Light netwerk volgen we voortdurend de fitness- en gezondheidstrends. Maar ook de communicatiekanalen, zowel online als offline, worden opgevolgd. We leven in een digitale wereld waar ons sociaal leven zich ook meer afspeelt op de social media. Mensen bloggen, tweeten, sharen, pinnen zaken die ze interesseren en willen delen met hun vrienden, collega's, familie of followers. We creëren op die manier voor onszelf een digitale identiteit.

 

We sturen met WhatsApp meer en meer berichten naar elkaar en houden we groepsconversaties. Zo hebben we zelf met ons zaalvoetbalploegje een groepsgesprek lopend op WhatsApp om informatie over de match snel te delen met elkaar. Een leuke, interactieve toepassing en je bent steeds op de hoogte, ook al was je er niet en het zet je aan om er bij te zijn.. want het is FUN!

 

Via de WhatsApp share-button hopen we op het sharen van thema's te kunnen inspringen en aanwezig te zijn in groepsconversaties wanneer het rond sport, voeding en algemeen welzijn gaat. 

Iemand met zijn vrienden die op zoek is naar leuke & interactieve workouts of zelf workshops organiseren? Dan kunnen ze dit snel delen als ze onze website mobiel consulteren.

 

Let wel, de WhatsApp button is enkel een mobiele share-button omdat het ook een mobiele app is. De button is dus niet zichtbaar op de laptop of desktop.

 

Check zeker ook de blogberichten van Contentcrackers over dit thema.

 

Meer info over My Personal Coach - Mechelen? Stuur ons een mailtje.

 

Sebert Penen: Bewegingscoach // Performance trainer My Personal Coach - Mechelen

Share erop los met WhatsApp-share button!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x