5 argumenten om te Swappen

Heb je het goede nieuws gehoord? Swapfiets is ook in Mechelen neergestreken, woehoew!

Ne wat-fiets?

Swapfiets is een fiets die je kan huren voor een vast bedrag per maand. Je kiest online de stad waarin je een fiets nodig hebt en volgt de stapjes op de website. Je abonnement loopt voor zo lang als jij maar wilt: een maand of onbepaalde tijd. Het is dus jouw eigen fiets, je hoeft niet te delen met anderen. Na bestelling krijg je een afspraak en wordt je fiets gratis bezorgd waar/wanneer je maar wilt. Ga je hem liever afhalen? In sommige steden kan dat zeker! Wel zo handig, want de fiets wordt helemaal afgesteld op jouw voorkeuren zodat hij heerlijk rijdt. Wist je trouwens dat je in Antwerpen & Brussel ook e-bikes kunt bestellen? Laat ons hopen dat die trend gauw overwaait naar Mechelen, want we like!


1. Fiets kapot?

Is de fiets stuk? Geen nood! Je kan gratis bellen/WhatsAppen om het probleem te melden en binnen de 48u bezorgt de winkel je je gerepareerde fiets terug. In tussentijd krijg je een andere fiets: je “Swapt” dus je exemplaar. (Aha, daarvan komt de naam ;) ). De service is onvoorwaardelijk: zolang jouw abonnement loopt, garanderen ze een fiets/hulp bij problemen. 

2. Time is Swapping

De dienst na verkoop is steeds beschikbaar tussen 08u-22u. Dus ook vroege of late vogels kunnen er terecht! Vermits de winkel garandeert dat je fiets binnen de 48u gerepareerd moet zijn en jij een tijdelijke andere fiets moet krijgen, zijn zij ook absoluut bezig met ervoor te zorgen dat de fietsen vanaf de start in prima staat zijn. Yay!

3. Beweging is goed voor jouw gezondheid

First of all: 't zijn echt mooie en degelijke fietsen. Maar goed, laten we eerlijk zijn: álles dat iet of wat te maken heeft met bewegen, stimuleren wij bij Personal. natuurlijk. We zouden geen goeie bewegingscoaches zijn if not, hé. Beweging is goed voor je gezondheid en algehele conditie. Het is echter meer dan enkel dat! 

4. Milieuvriendelijk en mobieler in de stad

Nu de steden meer en meer autoluw worden, is het simpelweg easy peasier om een fiets te nemen dan om je auto te nemen. Je zwiert moeiteloos overal tussen (ciao files) en je hebt altijd – gratis! – parking. Dat het ook voor het milieu beter is om te fietsen dan om te rijden met een auto weet ondertussen ook iedereen dus hupla: nog een extra reden om met Swapfiets in zee te gaan!


Heb je een maand of een paar maanden een fiets nodig, maar wil je niet een dure fiets aanschaffen? Een Swapfiets! Wil je ’s avonds lichtjes tipsy, maar toch veilig van café naar huis geraken? Een Swapfiets! Wil je gaan shoppen en niet te voet sleuren met zakken die je schouders scheeftrekken? Een Swapfiets (met fietszakken weliswaar)! Snel en makkelijk naar jouw training of consultatie bij Personal.? Een Swapfiets! Mechelen verkennen en meer dan enkel de Grote Markt of de Bruul zien? Een Swapfiets! Buiten Mechelen gaan? In België zit de Swapfiets ook in Leuven, Gent, Brussel & Antwerpen. Nog verder weg? In Nederland, Duitsland en Denemarken kan je óók Swappen!

5 What’s in it for you?

In september gaan veel scholieren weer de baan op met hun tweewieler. Daarom houden we een BACK 2 SCHOOL GIVEAWAY op Instagram. We geven maar liefst 2 Swapfietsen weg voor elk 6 maand. Wil jij ook zorgeloos rondfietsen in Mechelen? Doe dan mee met onze giveaway van 31/08 tem 14/09.

Wat moet je doen?

  1. Volg alle merken op Instagram: @personalmechelen @personalputte en @swapfietsbe
  2. Like de @personalmechelen Instagram post van 31/08 over Swapfiets
  3. Tag 3 vrienden in comment die ook de fiets naar school of werk nemen
  4. Meer kans maken = deel de foto in je stories & tag @personalmechelen @personalputte en @swapfietsbe

Wat kan je winnen?

We geven 2 Swapfietsen weg voor elk 6 maanden met een full service contract! 


Wil je nog meer weten? Check zeker de website en overloop eens de FAQ (wat te doen bij diefstal, bijvoorbeeld) om goed voorbereid te beginnen aan het avontuur.

Laat ons zeker weten wat jouw ervaringen zijn en wie weet delen we jouw verhaal binnenkort op onze Stories

Are you ready for it?

Let’s get Personal.!


5 argumenten om te Swappen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x