Personal.ity of the Month: MEI

Voor de maand mei zetten wij met tonnen respect graag deze klant in de kijker als onze Personal.ity of the Month. Wij kregen op een bepaald moment volgend bericht in onze inbox van Sam:

“Het begon een paar maanden geleden in de winter wanneer ik uit bed wou stappen. Ik ging met mijn benen al slepend naar de douche, daar merkte ik dat ik de doucheknop amper kon omdraaien, laat staan de shampoo vasthouden. Ondanks stappen moeizaam ging, ging ik toch naar mijn werk. Eens daar aangekomen moet ik naar het spoed. Daar kreeg ik de diagnose Guillain Barré, een aandoening van het zenuwstelstel (auto-immuunreactie) die zorgt voor spierzwakte en spierverlamming. Ik kon niets meer, ik was quasi verlamd en zo zwak. Zelfs slikken ging moeilijk. Help me om terug de oude ik te worden.”

Eerlijk? We waren er toch even van geschrokken, want zo’n verhalen wens je werkelijk niemand toe. NATUURLIJK wilden we helpen! Na een maand boekten we al immens veel vooruitgang met hem. Er was te veel om op sociale media te kunnen delen, maar het was absoluut zalig voor Lara om als kinesiste en coach te zien wat een enorme groei hij doormaakte. We blijven samen timmeren aan de road to recovery, maar we zijn super positief en optimistisch. Op NOG meer progressie en de nieuwe ‘oude’ jij die we blijven ontwikkelen!

Onder de indruk en/of heb je zelf ook een pittig verhaal meegemaakt waardoor je onze hulp wel kunt gebruiken? Bekijk hier ons contactformulier en kom gerust op een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek met ons. We helpen je erg graag verder. Inschrijven op onze nieuwsbrief kan onderaan onze homepage en is ook geen slecht idee: dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes. Tot binnenkort?

Personal.ity of the Month: MEI

Performance training in Mechelen

Granfondo-, Ultrafondo renner en triatleet Jakob Mignon vertelt zijn verhaal met Performance training bij Personal. Sportpraktijk.

Lees meer

Pulso Group: 25 jaar Welzijn voor werknemers

Een mijlpaal in welzijn voor werknemers: 25 jaar Pulso Group en de opkomst van co-creatie met Personal. Sportpraktijk

16 november 2023

Lees meer

Webhero TV - Personal. Sportpraktijk

Maak kennis met kinesitherapeut Lara Nerinckx en performance coach Sebert Penen van Personal. Sportpraktijk in Mechelen, een multidisciplinaire praktijk voor personal & group training, kinesitherapie, voedingsbegeleiding en sportgeneeskunde.

30 mei 2023

Lees meer

Wat is een multidisciplinaire praktijk en wat zijn de voordelen?

Een multidisciplinaire praktijk is een plaats waarin verschillende zorgprofessionals samenwerken om patiënten uitgebreide zorg te bieden. Deze aanpak kan voordelen bieden voor zowel de patiënt als de zorgverleners. In deze post ontdek je meer over de voordelen van een multidisciplinaire praktijk.

Lees meer

Ze zeggen dat kreunen je prestatie bevordert

Wij onderzochten tijdens het VTM programma "Ze zeggen dat" of kreunen tijdens het sporten de prestatie bevordert.

Lees meer

Van Noord naar Zuid: Personal. Mechelen verhuist!

Een nieuwe locatie én een pas gebouwde en duurzame praktijk voor Personal. Mechelen! Lees hier alles over onze nieuwe start te Mechelen Zuid en hoe we bouwden met duurzame materialen. Grote opening in oktober 2020! Come one, come all!

Lees meer

Personal.ities of the Month: AUGUSTUS

Dit is Elke, sinds 2016 vaste klant bij Personal. en een powervrouw om naar op te kijken. Zij combineert een eigen bedrijf, gezinsleven met twee dochters en sport alsof het niks is, chapeau! Daarom is zij onze Personal.ity of the Month: AUGUSTUS!

Lees meer

Dream it, team it!

Onze copywriter Jozefien schetst een beeld van hoe ons nieuw team van start ging en legt uit waarom zij, als leek, deze sportcoaches, kinesisten en voedingsconsulenten met plezier en aandrang aanbeveelt!

Lees meer

Personal.ities of the Month: JULI

Charlotte & Maarten: een van de mooiste love stories binnen Personal. ! Daarom zijn zij onze Personal.ities of the Month: JULI!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MAART

Bart Van Acker: Een sterke bedrijfsleider met een stevige sportmicroob schopte het deze maand tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019 in Antwerpen".

Lees meer

Geslaagd voor politieproeven

Recensie van Lene, een van onze klanten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x