Personal.ity of the Month: MEI

Voor de maand mei zetten wij met tonnen respect graag deze klant in de kijker als onze Personal.ity of the Month. Wij kregen op een bepaald moment volgend bericht in onze inbox van Sam:

“Het begon een paar maanden geleden in de winter wanneer ik uit bed wou stappen. Ik ging met mijn benen al slepend naar de douche, daar merkte ik dat ik de doucheknop amper kon omdraaien, laat staan de shampoo vasthouden. Ondanks stappen moeizaam ging, ging ik toch naar mijn werk. Eens daar aangekomen moet ik naar het spoed. Daar kreeg ik de diagnose Guillain Barré, een aandoening van het zenuwstelstel (auto-immuunreactie) die zorgt voor spierzwakte en spierverlamming. Ik kon niets meer, ik was quasi verlamd en zo zwak. Zelfs slikken ging moeilijk. Help me om terug de oude ik te worden.”

Eerlijk? We waren er toch even van geschrokken, want zo’n verhalen wens je werkelijk niemand toe. NATUURLIJK wilden we helpen! Na een maand boekten we al immens veel vooruitgang met hem. Er was te veel om op sociale media te kunnen delen, maar het was absoluut zalig voor Lara om als kinesiste en coach te zien wat een enorme groei hij doormaakte. We blijven samen timmeren aan de road to recovery, maar we zijn super positief en optimistisch. Op NOG meer progressie en de nieuwe ‘oude’ jij die we blijven ontwikkelen!

Onder de indruk en/of heb je zelf ook een pittig verhaal meegemaakt waardoor je onze hulp wel kunt gebruiken? Bekijk hier ons contactformulier en kom gerust op een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek met ons. We helpen je erg graag verder. Inschrijven op onze nieuwsbrief kan onderaan onze homepage en is ook geen slecht idee: dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes. Tot binnenkort?

Performance training in Mechelen

Granfondo-, Ultrafondo renner en triatleet Jakob Mignon vertelt zijn verhaal met Performance training bij Personal. Sportpraktijk.

Pulso Group: 25 jaar Welzijn voor werknemers

Een mijlpaal in welzijn voor werknemers: 25 jaar Pulso Group en de opkomst van co-creatie met Personal. Sportpraktijk

16 november 2023

Webhero TV - Personal. Sportpraktijk

Maak kennis met kinesitherapeut Lara Nerinckx en performance coach Sebert Penen van Personal. Sportpraktijk in Mechelen, een multidisciplinaire praktijk voor personal & group training, kinesitherapie, voedingsbegeleiding en sportgeneeskunde.

30 mei 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x