Lara Nerinckx

"TREAT OTHERS LIKE YOU WANT TO BE TREATED YOURSELF!"

Hey! Ik ben Lara, medezaakvoerder van Personal. en vanaf/sinds 08/08/2020 het fiere wifey van Sebert. Ik studeerde af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, met als specialisatie Sportkinesitherapie. Ik deed er nog een lerarenopleiding bij, anatomie, biologie, manuele therapie… Enfin, ik ben de eeuwige student, maar dus ook expert op meerdere vlakken, laten we wel wezen. ;)

In principe sport ik sowieso graag, maar fietsen is vooral een grote aanmoediging van Sebert geweest, want die doet niet liever. Zelf ben ik momenteel vooral gebeten door fitness. De key om vol te houden? Ik ben een firm believer in zeven keren falen, maar acht keer terug opstaan. Blijven proberen. Niemand is perfect (nee, echt niemand) en je komt al een heel eind als je maar een beetje gelooft in jezelf. Hier zie, wat wijsheid bij mijn tekst, haha!

Enkel sporten zou maar saai zijn, ik ben ook een levensgenieter, hoor! Ik ben geen alcoholicus, maar een Gin Tonic gaat er wel in! In Mechelen zijn er trouwens zo veel zalige restaurantjes (denk aan Grá, De Vleeshalle, Lief, Chalex, Meatery … ) dat je niet anders kan dan genieten hier. Als ik dan toch eens uitvlieg voor een vakantie in eigen land (want ja, naar het buitenland zal het efkes niet zijn), dan zit ik het liefst in de Ardennen. Wat is het daar zalig!

Als ik niet aan het werk ben (wat bijna altijd is) en ook niet ‘op den boemel’ ben, zit ik thuis te genieten van een leuke film waar romantiek en actie samenkomen. Denk aan: “The Hunger Games”, “Pearl Harbour”, “The Gladiator” … En ja ok, ook “The Notebook”, hallo: die is prachtig. “It still isn’t over!” Ja soit, moving on.

Betrap je me op lezen? ’t Zal geen roman zijn, want daar doe ik te lang over. Daarbij lees ik liever iets waar ik meteen ook van bijleer, iets over voeding of sport of zo. Oeps, toch weeral aan het werk. Sorry not sorry! Soms wou ik echt dat ik een octopus was. Die hebben 8 armen; kan je veel meer mee doen, denk ik!

Zin om samen (en dus met meer dan 2 armen) te werken of heb je iemand nodig die je leert om in jou te geloven? I’m your gal. Stuur me een berichtje op: Lara@mpc-mechelen.be en wie weet zijn we gauw samen aan de slag! 

Tot binnenkort?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x