Sebert Penen

"AIM HIGH, DREAM BIGGER!"

Hello there! Ik ben Sebert, zaakvoerder van Personal. & vanaf/sinds 08/08/2020 trotse man van Lara. Ik heb een master LO & Bewegingswetenschappen op zak (afstudeerrichting Sportmanagement) en als ik later groot ben, doe ik alles gewoon lekker opnieuw. I made it here already, right?! 

’s Avonds ben ik eerder uit op een avondje met de boys dan rustig thuis te zitten. Rustig? Wat is dat zelfs? Ben ik dan toch op restaurant, zou ik graag eens een tête-à-tête met Geert Noels hebben. Wel met een Witte Chimay erbij dan, my favorite. Eens terug thuis ontspan ik dan volledig met de serie der series (seriously, er is maar één serie): “Suits”.

Ik ben een fietsfreak pur sang: no watts, no glory, zeg ik altijd! Als ik kon, fietste ik zo naar Italië, want daar reis ik het liefst. Onderweg mag dan het audioboek van Mark Manson opstaan: “The Noble Art of Not Giving a Fuck”. TOP. Ik denk trouwens dat ik een zalm zou zijn, als ik een dier was. Die zwemmen immers in tegen de stroom. Zo ben ik ook.

De zomerplannen zijn wat gedraaid, dus wellicht geen Italië dit jaar. Geen probleem: wist je dat er in Zemst zoiets bestaat als het Zuiderbad? Mijn über staycation tip voor jullie jongens, gratis en voor niets. Zelf hang ik ook graag in Mechelen rond, al was het maar om eeuwig te pingpongen tussen het heerlijke eten en de zalige mensen van Grá en van De Vleeshalle.

Ik ben laaiend enthousiast over mijn team hier bij Personal. dus ik nodig je met veel plezier uit om een kijkje te nemen op onze Instagram pagina’s van Mechelen & Putte. Daar zie je immers wie de mensen áchter het team juist zijn en what’s more Personal. than that? Nood aan hulp of zin in een samenwerking?
Hit me up: Sebert@mpc-mechelen.be

Tot binnenkort?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x