16 november 2023

Pulso Group: 25 jaar Welzijn voor werknemers

Een mijlpaal in welzijn voor werknemers: 25 jaar Pulso Group en de opkomst van co-creatie met Personal. Sportpraktijk

Op donderdag 16 november 2023 verzamelde een menigte van bedrijfsleiders, experts en enthousiastelingen zich in de Hoorn in Leuven om een opmerkelijke gebeurtenis te vieren: het 25-jarig bestaan van Pulso Group. Maar dit was niet zomaar een jubileumviering; het was ook een moment van opleiding, reflectie en innovatie, aangezien Pulso Group tijdens dit evenement de co-creatie met Personal. Sportpraktijk in de schijnwerpers zette. Op naar een totaalaanbod rond welzijn voor werknemers.

Welzijn voor werknemers

Welzijn voor werknemers nastreven

Voor een kwarteeuw lang heeft Pulso Group zich onderscheiden als een voorloper op het gebied van welzijn voor werknemers. Hun toewijding aan het verbeteren van het welzijn van werknemers, team en ganse organisaties is voortreffelijk gebleken. Met een stevige focus op mentaal, psychologisch en sociaal welzijn hebben ze een naam opgebouwd die synoniem staat voor kwaliteit en vooruitgang. Hun handige tools: WOD en BOOST maken het bevragen en coachen van werknemers, teams en hele organisaties interactief en makkelijk.

Het evenement begon met een gevoel van opwinding en verwachting, de ruimte gevuld met gesprekken en anticipatie terwijl gasten van verschillende bedrijven en industrieën bijeenkwamen. De sfeer was doordrongen van een gevoel van verbondenheid en nieuwsgierigheid naar wat deze samenkomst zou onthullen.

De viering van het 25-jarig bestaan van Pulso Group was meer dan alleen terugkijken op successen uit het verleden. Het was een viering van evolutie, innovatie en vooral samenwerking. De aankondiging van de co-creatie met Personal. Sportpraktijk bracht een golf van nieuwsgierigheid met zich mee.

Welzijn voor werknemers

De rol van Personal. Sportpraktijk in welzijn voor werknemers

Personal. Sportpraktijk, een gevestigde naam in de wereld van fysieke fitheid en welzijn, zal het aanbod van Pulso Group Benelux aanvullen. Deze samenwerking zal resulteren in een uitgebreider, holistisch aanbod rond welzijn voor werknemers en ganse bedrijven. Het gaat niet alleen om het fysieke welzijn, maar om het omarmen van totaal welzijn - een unieke combinatie van fysieke, mentale, psychologische en sociale gezondheid. Het is de erkenning van het feit dat welzijn niet beperkt blijft tot één aspect, maar een samenspel is van verschillende elementen.

De sprekers tijdens het evenement deelden inspirerende inzichten over de toekomst van welzijn op de werkvloer. Ze benadrukten hoe het welzijn van werknemers een cruciale rol speelt bij het creëren van een productieve, gezonde en gelukkige werkomgeving. Er werden ideeën uitgewisseld over hoe bedrijven kunnen gedijen door het belang van welzijnsprogramma's te erkennen en te integreren.

Het hoogtepunt van het evenement voor ons als praktijk was ongetwijfeld de lancering van het gezamenlijke initiatief tussen Pulso Group en Personal. Sportpraktijk. Dit partnerschap belooft een revolutie teweeg te brengen in hoe bedrijven welzijnsprogramma's benaderen. Door een geïntegreerde aanpak te bieden die verschillende facetten van welzijn omvat, zijn ze klaar om bedrijven te ondersteunen bij het opbouwen van een cultuur waarin het welzijn van werknemers centraal staat.

Welzijn voor werknemers

Het 25-jarig jubileum van Pulso Group was niet alleen een viering, maar ook een veelbelovende blik op de toekomst van welzijn. De co-creatie met Personal. Sportpraktijk markeert een belangrijke stap voorwaarts in het streven naar totaal welzijn, en belooft een positieve impact te hebben op bedrijven en individuen in de Benelux-regio en daarbuiten.

Onderneem vandaag nog stappen naar welzijn voor werknemers

Voor bedrijven die streven naar een verbeterde fysieke welzijnsstrategie, is de samenwerking tussen Pulso Group en Personal. Sportpraktijk een uitgelezen kans. Neem vandaag nog contact op met Personal. Sportpraktijk en ontdek hoe hun deskundige begeleiding en geïntegreerde aanpak kunnen bijdragen aan het versterken van het welzijn van uw werknemers. Samen kunnen we bouwen aan een gezonde, veerkrachtige en productieve werkomgeving waarin het fysieke welzijn van medewerkers centraal staat. Neem de volgende stap richting een welzijnsgerichte toekomst door nu contact op te nemen met Personal. Sportpraktijk.

Welzijn voor werknemers


Pulso Group: 25 jaar Welzijn voor werknemers

Performance training in Mechelen

Granfondo-, Ultrafondo renner en triatleet Jakob Mignon vertelt zijn verhaal met Performance training bij Personal. Sportpraktijk.

Lees meer

Webhero TV - Personal. Sportpraktijk

Maak kennis met kinesitherapeut Lara Nerinckx en performance coach Sebert Penen van Personal. Sportpraktijk in Mechelen, een multidisciplinaire praktijk voor personal & group training, kinesitherapie, voedingsbegeleiding en sportgeneeskunde.

30 mei 2023

Lees meer

Wat is een multidisciplinaire praktijk en wat zijn de voordelen?

Een multidisciplinaire praktijk is een plaats waarin verschillende zorgprofessionals samenwerken om patiënten uitgebreide zorg te bieden. Deze aanpak kan voordelen bieden voor zowel de patiënt als de zorgverleners. In deze post ontdek je meer over de voordelen van een multidisciplinaire praktijk.

Lees meer

Ze zeggen dat kreunen je prestatie bevordert

Wij onderzochten tijdens het VTM programma "Ze zeggen dat" of kreunen tijdens het sporten de prestatie bevordert.

Lees meer

Van Noord naar Zuid: Personal. Mechelen verhuist!

Een nieuwe locatie én een pas gebouwde en duurzame praktijk voor Personal. Mechelen! Lees hier alles over onze nieuwe start te Mechelen Zuid en hoe we bouwden met duurzame materialen. Grote opening in oktober 2020! Come one, come all!

Lees meer

Personal.ities of the Month: AUGUSTUS

Dit is Elke, sinds 2016 vaste klant bij Personal. en een powervrouw om naar op te kijken. Zij combineert een eigen bedrijf, gezinsleven met twee dochters en sport alsof het niks is, chapeau! Daarom is zij onze Personal.ity of the Month: AUGUSTUS!

Lees meer

Dream it, team it!

Onze copywriter Jozefien schetst een beeld van hoe ons nieuw team van start ging en legt uit waarom zij, als leek, deze sportcoaches, kinesisten en voedingsconsulenten met plezier en aandrang aanbeveelt!

Lees meer

Personal.ities of the Month: JULI

Charlotte & Maarten: een van de mooiste love stories binnen Personal. ! Daarom zijn zij onze Personal.ities of the Month: JULI!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MEI

Dit is Sam: hij kwam aankloppen bij Personal. voor hulp omtrent zijn gevecht met het syndroom van Guillain-Barré. Lees hier zijn moedig verhaal!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MAART

Bart Van Acker: Een sterke bedrijfsleider met een stevige sportmicroob schopte het deze maand tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019 in Antwerpen".

Lees meer

Geslaagd voor politieproeven

Recensie van Lene, een van onze klanten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x