30 mei 2023

Webhero TV - Personal. Sportpraktijk

Webhero TV episode #30 - Personal. Sportpraktijk: Van liefde naar ondernemerschap

Dit power couple klikt niet alleen op privé vlak, ook professioneel was er een instant matchZe leerden elkaar kennen in 2016 en zes maanden later stonden ze samen aan het roer van hun eigen praktijk in Mechelen. Maak kennis met kinesitherapeut Lara Nerinckx en performance coach Sebert Penen van Personal. Sportpraktijk te Mechelen, een multidisciplinaire praktijk voor personal & group training, kinesitherapie, voedingsbegeleiding en sportgeneeskunde. De afgelopen jaren kwamen er drie vestigingen bij, verhuisden ze naar hun eigen pand in Mechelen-Zuid, organiseerden ze tal van sportvakanties, deed Sebert mee aan een Everesting Challenge en tussendoor slaagden ze er ook in om hun trouwfeest helemaal op poten te zetten. 

Start your Personal. story!

Kijk zelf even binnen bij Personal. Sportpraktijk via Webhero TV of lees onderaan verder.

Wat doet Personal. Sportpraktijk?

Personal. Sportpraktijk in Mechelen is niet zomaar een sportschool. Het is een bruisend sportcentrum met een team van experts die klaarstaan om hun cliënten op alle fronten te ondersteunen. Sebert en Lara, de enthousiaste zaakvoerders, hebben een breed scala aan diensten te bieden, waaronder training, kinesitherapie, sportgeneeskunde en sportvoeding. Met hun team van getalenteerde professionals zorgen ze ervoor dat hun cliënten de beste begeleiding krijgen op het gebied van sport en gezondheid.

Een koppel met een missie

Sebert was al twaalf jaar lang werkzaam als trainer en had inmiddels zijn eigen klantenkring in Mechelen opgebouwd toen hij Lara ontmoette. De vonk sloeg niet alleen op persoonlijk vlak over, maar ook op professioneel gebied. Zes maanden later besloten ze hun krachten te bundelen, de start van Personal. Sportpraktijk. Als partners vormen ze een sterk en gepassioneerd duo met een gemeenschappelijk doel: anderen helpen om hun fysieke en mentale potentieel te bereiken. Op deze manier creëren ze samen een unieke en krachtige dynamiek binnen Personal. Sportpraktijk.

The Power of Now

Tijdens ons bezoek benadrukt Sebert het belang van aanwezig zijn in het huidige moment en klaarstaan voor elke uitdaging. - "De kracht van in het nu zijn, zoals klaarstaan voor elke stoot". Zijn inspiratie haalt hij uit zijn favoriete boek, "The Power of Now" van Eckhart Tolle, waarin het bewustzijn van het huidige moment centraal staat. 

Webhero TV - Personal. Sportpraktijk

Seberts passie voor fietsen

Hoewel hij oorspronkelijk begon met voetbal, heeft Seberts vader ervoor gezorgd dat hij ook de fiets ontdekte. Vanaf dat moment is Sebert blijven fietsen en uiteindelijk zijn passie gaan delen met anderen. Zo begeleidt hij fietsers en triatleten met het opstellen van online trainingsschema's, en organiseert hij social rides en fietsvakanties.

De Everesting Challenge 

Een epische uitdaging die Sebert vorig jaar heeft volbracht, is de "Everesting" Challenge. Deze uitdaging houdt in dat je een hoogteverschil van 8.848 meter overwint in één Strava segment. Sebert legt enthousiast uit dat hij deze uitdaging aanging op de Coll de Rates in Spanje. Met een ongelooflijke doorzetting- en uithoudingsvermogen heeft hij 18 uur en 50 minuten lang gestreden om deze indrukwekkende hoogte te overwinnen. Het succes van Seberts prestatie is zelfs opgemerkt door de pers. Zo verscheen hij in de krant Het Nieuwsblad met zijn indrukwekkende uitdaging. 


Wil jij te weten komen wat Personal. Sportpraktijk voor jou kan betekenen?

Webhero TV - Personal. Sportpraktijk


Webhero TV - Personal. Sportpraktijk

Performance training in Mechelen

Granfondo-, Ultrafondo renner en triatleet Jakob Mignon vertelt zijn verhaal met Performance training bij Personal. Sportpraktijk.

Lees meer

Pulso Group: 25 jaar Welzijn voor werknemers

Een mijlpaal in welzijn voor werknemers: 25 jaar Pulso Group en de opkomst van co-creatie met Personal. Sportpraktijk

16 november 2023

Lees meer

Wat is een multidisciplinaire praktijk en wat zijn de voordelen?

Een multidisciplinaire praktijk is een plaats waarin verschillende zorgprofessionals samenwerken om patiënten uitgebreide zorg te bieden. Deze aanpak kan voordelen bieden voor zowel de patiënt als de zorgverleners. In deze post ontdek je meer over de voordelen van een multidisciplinaire praktijk.

Lees meer

Ze zeggen dat kreunen je prestatie bevordert

Wij onderzochten tijdens het VTM programma "Ze zeggen dat" of kreunen tijdens het sporten de prestatie bevordert.

Lees meer

Van Noord naar Zuid: Personal. Mechelen verhuist!

Een nieuwe locatie én een pas gebouwde en duurzame praktijk voor Personal. Mechelen! Lees hier alles over onze nieuwe start te Mechelen Zuid en hoe we bouwden met duurzame materialen. Grote opening in oktober 2020! Come one, come all!

Lees meer

Personal.ities of the Month: AUGUSTUS

Dit is Elke, sinds 2016 vaste klant bij Personal. en een powervrouw om naar op te kijken. Zij combineert een eigen bedrijf, gezinsleven met twee dochters en sport alsof het niks is, chapeau! Daarom is zij onze Personal.ity of the Month: AUGUSTUS!

Lees meer

Dream it, team it!

Onze copywriter Jozefien schetst een beeld van hoe ons nieuw team van start ging en legt uit waarom zij, als leek, deze sportcoaches, kinesisten en voedingsconsulenten met plezier en aandrang aanbeveelt!

Lees meer

Personal.ities of the Month: JULI

Charlotte & Maarten: een van de mooiste love stories binnen Personal. ! Daarom zijn zij onze Personal.ities of the Month: JULI!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MEI

Dit is Sam: hij kwam aankloppen bij Personal. voor hulp omtrent zijn gevecht met het syndroom van Guillain-Barré. Lees hier zijn moedig verhaal!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MAART

Bart Van Acker: Een sterke bedrijfsleider met een stevige sportmicroob schopte het deze maand tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019 in Antwerpen".

Lees meer

Geslaagd voor politieproeven

Recensie van Lene, een van onze klanten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x