Personal.ities of the Month: AUGUSTUS

Augustus alweer! Dan zetten wij graag weer iemand in de spotlights!

Dit is Elke, ze is al sinds 2016 vaste klant! Onze personal trainer Tine geeft wekelijks training bij Elke thuis. Niet zomaar een training, nee nee! Deze tijgerin kan een pittige training best aan!

Wie is Elke? Ze is een trotse mama van twee dochters en is zelfstandige ondernemer met een eigen bedrijf. Fame Travel Designers, opgericht met een partner, is een soort creatief evenementen- en reisbureau. Ze organiseren er events, meetings, en nog veel meer, zowel in binnen- als in buitenland. Daarom is ze vaak weg en geniet ze er des te meer van als ze thuis van de tijd met haar man en dochters kan genieten!

Zoals iedereen, trof de coronacrisis ook haar en Fame. Niet leuk, natuurlijk, wij begrijpen als zelfstandigen volledig wat een vervelende situaties corona teweegbracht.  Elke zou echter Elke niet zijn als ze niet met een creatieve oplossing op de proppen kwam! Ze verzonnen bij Fame unieke concepten om coronaproof klanten blij te maken. Denk aan Glamping Deluxe; op maat gemaakte feesten in een veilige setting. Dat we onder de indruk zijn van hun razendsnelle én toffe switch, is waarschijnlijk het understatement van het jaar.

Ondanks haar drukke leven maakt Elke toch élke week tijd voor een stevige training en doet ze daarnaast ook zelf nog aan sport. Voor wie het nog niet helemaal duidelijk was waarom we haar deze keer in de bloemetjes zetten: Elke is een enthousiaste, eerlijke, sterke en gemotiveerde madam en aan zo’n klanten kunnen we gewoonweg niet zomaar voorbij!

Proficiat Elke, jij bent met stip onze Personal.ity van de maand Augustus! Weldra prijk je op onze heuse Wall of Fame in de nieuwe praktijk van Personal. op Mechelen Zuid!

Onder de indruk van de motivatie en discipline die Elke in haar mars heeft? Ook jij kan die kweken en wij helpen je maar al te graag om dergelijke doelen te bereiken! Check dus zeker hier ons team even, kijk eens of er iemand tussen zit bij wie je op je gemak denkt te zijn en vul hier ons contactformulier in. Samen zoeken we naar een coaching op jouw maat! Voor ons ben jij niet zomaar iemand dus: 

let’s get Personal.!

Personal.ities of the Month: AUGUSTUS

Performance training in Mechelen

Granfondo-, Ultrafondo renner en triatleet Jakob Mignon vertelt zijn verhaal met Performance training bij Personal. Sportpraktijk.

Lees meer

Pulso Group: 25 jaar Welzijn voor werknemers

Een mijlpaal in welzijn voor werknemers: 25 jaar Pulso Group en de opkomst van co-creatie met Personal. Sportpraktijk

16 november 2023

Lees meer

Webhero TV - Personal. Sportpraktijk

Maak kennis met kinesitherapeut Lara Nerinckx en performance coach Sebert Penen van Personal. Sportpraktijk in Mechelen, een multidisciplinaire praktijk voor personal & group training, kinesitherapie, voedingsbegeleiding en sportgeneeskunde.

30 mei 2023

Lees meer

Wat is een multidisciplinaire praktijk en wat zijn de voordelen?

Een multidisciplinaire praktijk is een plaats waarin verschillende zorgprofessionals samenwerken om patiënten uitgebreide zorg te bieden. Deze aanpak kan voordelen bieden voor zowel de patiënt als de zorgverleners. In deze post ontdek je meer over de voordelen van een multidisciplinaire praktijk.

Lees meer

Ze zeggen dat kreunen je prestatie bevordert

Wij onderzochten tijdens het VTM programma "Ze zeggen dat" of kreunen tijdens het sporten de prestatie bevordert.

Lees meer

Van Noord naar Zuid: Personal. Mechelen verhuist!

Een nieuwe locatie én een pas gebouwde en duurzame praktijk voor Personal. Mechelen! Lees hier alles over onze nieuwe start te Mechelen Zuid en hoe we bouwden met duurzame materialen. Grote opening in oktober 2020! Come one, come all!

Lees meer

Dream it, team it!

Onze copywriter Jozefien schetst een beeld van hoe ons nieuw team van start ging en legt uit waarom zij, als leek, deze sportcoaches, kinesisten en voedingsconsulenten met plezier en aandrang aanbeveelt!

Lees meer

Personal.ities of the Month: JULI

Charlotte & Maarten: een van de mooiste love stories binnen Personal. ! Daarom zijn zij onze Personal.ities of the Month: JULI!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MEI

Dit is Sam: hij kwam aankloppen bij Personal. voor hulp omtrent zijn gevecht met het syndroom van Guillain-Barré. Lees hier zijn moedig verhaal!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MAART

Bart Van Acker: Een sterke bedrijfsleider met een stevige sportmicroob schopte het deze maand tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019 in Antwerpen".

Lees meer

Geslaagd voor politieproeven

Recensie van Lene, een van onze klanten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x