Van Noord naar Zuid: Personal. Mechelen verhuist!

The South will rise again!

Of toch als Personal. er zit

We zien u lezen en denken: ‘Hè’? Zijn ze ginder helemaal op hun smoelen gevallen?'
Begrijpelijk, maar blijf zeker hangen, want we hebben bangelijk nieuws!

Je hebt het ongetwijfeld al horen of zeker zíen waaien op onze kanalen: na een switch in Putte is ook Personal. Mechelen verhuisd van Noord naar Zuid! We zouden hier een hoop The South-gerelateerde mopjes kunnen maken, maar dat gaan we niet doen. Beloofd, y’all. Ahum.

Alle gekheid op een stokje: we gaan the old place missen, maar we kunnen ons enthousiasme amper bedwingen, want wat een TOP pand is het geworden?! Sebert en Lara bouwden het in samenwerking met Malines Group en dochterbedrijf Gran Design. Mechelen bouwt met Mechelen, quoi. Ze kozen rasechte, prachtige en vooral duurzame materialen. Had u, bijvoorbeeld al gehoord van CLT?

CLT = Cross Laminated Timber. Het is een vorm van bouwen met hout; top natuurlijk, want hout als materiaal kan je ‘kweken’ zonder CO² uit te stoten of grondstoffen te verbruiken die veel vragen van onze planeet. Het hout is brandwerend én het isoleert nog ontzettend goed ook. De beslissing was snel gemaakt om met deze materialen te werken. *

Onze praktijk wordt overigens een BEN-praktijk, wat wilt zeggen: we zijn energie-neutraal. We schrijven 2020 en energiezuinigheid is meer dan gewoon belangrijk: ’t is een levensstijl die we allemaal best zo veel mogelijk leren accepteren. Sporten en gezondheid staan sowieso voorop bij ons in de praktijk dus waarom niet ook meteen doortrekken naar de buitenkant? 't Zal al wel duidelijk zijn, maar we zijn zo fier als gieters op onze nieuwe stek!

Nieuwe buitenkant, nieuwe binnenkant ook? Yes, siree! We breidden immers onlangs niet enkel ons team uit, maar ook ons aanbod wordt fors groter. Personal. was nooit een fitnessclubje voor de elite en we gaan er ook alles aan doen om daarvan weg te blijven. Wat bieden wij aan? Nog meer dan anders: begeleiding op maat. Niemand die bij ons aanklopt, is een nummer. We kozen onze naam zeer bewust: bij ons is het absoluut de bedoeling om een persoonlijke coaching te krijgen, zij het op vlak van voeding, sport, gezondheid … Hebben jullie overigens nog een prangende nood aan een bepaald soort coaching? Laat het ons zeker weten; the sky is the limit!

Klinkt spannend, toch?! Wij zijn er in elk geval meer dan klaar voor om jullie binnenkort te verwelkomen in onze duurzame en (jawel) persoonlijke oase. Schrijf het alvast in jullie agenda: in oktober 2020 houden we een grootse opening met receptie en alles erop en eraan (enfin, als onze dubieuze ‘vriend’ corona het toestaat, natuurlijk). We bieden trouwens ook Personal. mondmaskers aan! Geen reden meer om niet te komen piepen dus. Afspraak in oktober op Geerdegemdries 27H, 2800 Mechelen

See you there?! 
Let’s get Personal.!

PS: We zijn perfect bereikbaar vermits we ons dus letterlijk aan de afrit van Mechelen-Zuid bevinden (je weet wel, tegenover Technopolis) (kindjes afzetten en zelf komen trainen kan dus, hé, just sayinnnn' ).
Toch nog vragen? Stuur ons zeker een berichtje of neem contact op via het contactformulier!

* Wij baseerden ons voor de correcte informatie omtrent CLT op volgend artikel: https://www.bouwenaanvlaanderen.be/artikel/duurzaam-bouwen-clt/


Van Noord naar Zuid: Personal. Mechelen verhuist!

Performance training in Mechelen

Granfondo-, Ultrafondo renner en triatleet Jakob Mignon vertelt zijn verhaal met Performance training bij Personal. Sportpraktijk.

Lees meer

Pulso Group: 25 jaar Welzijn voor werknemers

Een mijlpaal in welzijn voor werknemers: 25 jaar Pulso Group en de opkomst van co-creatie met Personal. Sportpraktijk

16 november 2023

Lees meer

Webhero TV - Personal. Sportpraktijk

Maak kennis met kinesitherapeut Lara Nerinckx en performance coach Sebert Penen van Personal. Sportpraktijk in Mechelen, een multidisciplinaire praktijk voor personal & group training, kinesitherapie, voedingsbegeleiding en sportgeneeskunde.

30 mei 2023

Lees meer

Wat is een multidisciplinaire praktijk en wat zijn de voordelen?

Een multidisciplinaire praktijk is een plaats waarin verschillende zorgprofessionals samenwerken om patiënten uitgebreide zorg te bieden. Deze aanpak kan voordelen bieden voor zowel de patiënt als de zorgverleners. In deze post ontdek je meer over de voordelen van een multidisciplinaire praktijk.

Lees meer

Ze zeggen dat kreunen je prestatie bevordert

Wij onderzochten tijdens het VTM programma "Ze zeggen dat" of kreunen tijdens het sporten de prestatie bevordert.

Lees meer

Personal.ities of the Month: AUGUSTUS

Dit is Elke, sinds 2016 vaste klant bij Personal. en een powervrouw om naar op te kijken. Zij combineert een eigen bedrijf, gezinsleven met twee dochters en sport alsof het niks is, chapeau! Daarom is zij onze Personal.ity of the Month: AUGUSTUS!

Lees meer

Dream it, team it!

Onze copywriter Jozefien schetst een beeld van hoe ons nieuw team van start ging en legt uit waarom zij, als leek, deze sportcoaches, kinesisten en voedingsconsulenten met plezier en aandrang aanbeveelt!

Lees meer

Personal.ities of the Month: JULI

Charlotte & Maarten: een van de mooiste love stories binnen Personal. ! Daarom zijn zij onze Personal.ities of the Month: JULI!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MEI

Dit is Sam: hij kwam aankloppen bij Personal. voor hulp omtrent zijn gevecht met het syndroom van Guillain-Barré. Lees hier zijn moedig verhaal!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MAART

Bart Van Acker: Een sterke bedrijfsleider met een stevige sportmicroob schopte het deze maand tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019 in Antwerpen".

Lees meer

Geslaagd voor politieproeven

Recensie van Lene, een van onze klanten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x