Personal.ity of the Month: MAART

Bart van Acker studeerde af als bio-ingenieur en startte zijn carrière in 2003 bij Alcon-Couvreur. Acht jaar later, in 2011, besliste hij om Quality By Design (QbD) op te richten.Dat dit fantastische bedrijf als een speer is vertrokken blijkt uit de groei die het bedrijf maakte in de eerste 5 jaar. Er werken nu meer dan 150 mensen in de Benelux en QbD is inmiddels geland in een aantal internationale markten (Nederland, Spanje, Mexico en Colombia). Bart schopte heten februari tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019" in Antwerpen.

Quality by Design (QbD) levert consultancydiensten aan bedrijven in onder andere de life sciences -(farmacie, biotechnologie en medical devices), cosmetica-, health care- en voedselindustrie.

QbD zet als bedrijf hard in op welzijn van de werknemers. Elke maandagmiddag is er een begeleid sportmoment voorzien voor het personeel. Daarnaast hebben ze als bedrijf geïnvesteerd in heel wat multifunctioneel trainingsmateriaal zodat het personeel steeds kan werken aan hun kracht, conditie, stabiliteit en mobiliteit.

Bart deelt het liefst zijn sportieve ontspanning  met de liefde van zijn leven, Elly. Beter gekend als het powerkoppel Bart & Elly, tevens beide QbD'ers, komen ze samen graag zweten in de "paincave" van Personal. Mechelen :D Je kan hen zo goed als nooit betrappen op het overslaan van een sessie!  


Personal.ity of the Month: MAART

Performance training in Mechelen

Granfondo-, Ultrafondo renner en triatleet Jakob Mignon vertelt zijn verhaal met Performance training bij Personal. Sportpraktijk.

Lees meer

Pulso Group: 25 jaar Welzijn voor werknemers

Een mijlpaal in welzijn voor werknemers: 25 jaar Pulso Group en de opkomst van co-creatie met Personal. Sportpraktijk

16 november 2023

Lees meer

Webhero TV - Personal. Sportpraktijk

Maak kennis met kinesitherapeut Lara Nerinckx en performance coach Sebert Penen van Personal. Sportpraktijk in Mechelen, een multidisciplinaire praktijk voor personal & group training, kinesitherapie, voedingsbegeleiding en sportgeneeskunde.

30 mei 2023

Lees meer

Wat is een multidisciplinaire praktijk en wat zijn de voordelen?

Een multidisciplinaire praktijk is een plaats waarin verschillende zorgprofessionals samenwerken om patiënten uitgebreide zorg te bieden. Deze aanpak kan voordelen bieden voor zowel de patiënt als de zorgverleners. In deze post ontdek je meer over de voordelen van een multidisciplinaire praktijk.

Lees meer

Ze zeggen dat kreunen je prestatie bevordert

Wij onderzochten tijdens het VTM programma "Ze zeggen dat" of kreunen tijdens het sporten de prestatie bevordert.

Lees meer

Van Noord naar Zuid: Personal. Mechelen verhuist!

Een nieuwe locatie én een pas gebouwde en duurzame praktijk voor Personal. Mechelen! Lees hier alles over onze nieuwe start te Mechelen Zuid en hoe we bouwden met duurzame materialen. Grote opening in oktober 2020! Come one, come all!

Lees meer

Personal.ities of the Month: AUGUSTUS

Dit is Elke, sinds 2016 vaste klant bij Personal. en een powervrouw om naar op te kijken. Zij combineert een eigen bedrijf, gezinsleven met twee dochters en sport alsof het niks is, chapeau! Daarom is zij onze Personal.ity of the Month: AUGUSTUS!

Lees meer

Dream it, team it!

Onze copywriter Jozefien schetst een beeld van hoe ons nieuw team van start ging en legt uit waarom zij, als leek, deze sportcoaches, kinesisten en voedingsconsulenten met plezier en aandrang aanbeveelt!

Lees meer

Personal.ities of the Month: JULI

Charlotte & Maarten: een van de mooiste love stories binnen Personal. ! Daarom zijn zij onze Personal.ities of the Month: JULI!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MEI

Dit is Sam: hij kwam aankloppen bij Personal. voor hulp omtrent zijn gevecht met het syndroom van Guillain-Barré. Lees hier zijn moedig verhaal!

Lees meer

Geslaagd voor politieproeven

Recensie van Lene, een van onze klanten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x