Personal.ities of the Month: JULI

Meet Charlotte & Maarten. 

Dit stra-len-de koppel is nu een dik jaartje trouwe klant bij Personal. en woont schuin tegenover de praktijk. Ze slaan dan ook zelden hun sessies over (of dat nu is omdat het dichtbij is of omdat ze weten dat we anders komen aanbellen om ze te halen, laten we in het midden ;) ).

Het lieve koppeltje had trouwplannen, maar ook zij zagen met lede ogen aan hoe corona roet in het eten kwam strooien. Toch konden ze, net na de lockdown, hun ja-woord geven aan elkaar. Wij stonden erbij en keken er ontroerd naar!

Proficiat, toppers! Het was jullie ontzettend gegund. We maken jullie met veel liefde onze Personal.ities van de maand juli 2020! 

Amor vincit omnia!

Ben of ken jij ook een koppel dat wilt komen trainen bij ons? Dat kan! Check hier ons contactformulier en kom gerust op een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Inschrijven op onze nieuwsbrief kan ook (onderaan onze homepage) en is ook geen slecht idee: dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes. Wie weet hangen jullie binnenkort ook te blinken op onze Wall of Fame! 

Tot binnenkort?

Personal.ities of the Month: JULI

Performance training in Mechelen

Granfondo-, Ultrafondo renner en triatleet Jakob Mignon vertelt zijn verhaal met Performance training bij Personal. Sportpraktijk.

Lees meer

Pulso Group: 25 jaar Welzijn voor werknemers

Een mijlpaal in welzijn voor werknemers: 25 jaar Pulso Group en de opkomst van co-creatie met Personal. Sportpraktijk

16 november 2023

Lees meer

Webhero TV - Personal. Sportpraktijk

Maak kennis met kinesitherapeut Lara Nerinckx en performance coach Sebert Penen van Personal. Sportpraktijk in Mechelen, een multidisciplinaire praktijk voor personal & group training, kinesitherapie, voedingsbegeleiding en sportgeneeskunde.

30 mei 2023

Lees meer

Wat is een multidisciplinaire praktijk en wat zijn de voordelen?

Een multidisciplinaire praktijk is een plaats waarin verschillende zorgprofessionals samenwerken om patiënten uitgebreide zorg te bieden. Deze aanpak kan voordelen bieden voor zowel de patiënt als de zorgverleners. In deze post ontdek je meer over de voordelen van een multidisciplinaire praktijk.

Lees meer

Ze zeggen dat kreunen je prestatie bevordert

Wij onderzochten tijdens het VTM programma "Ze zeggen dat" of kreunen tijdens het sporten de prestatie bevordert.

Lees meer

Van Noord naar Zuid: Personal. Mechelen verhuist!

Een nieuwe locatie én een pas gebouwde en duurzame praktijk voor Personal. Mechelen! Lees hier alles over onze nieuwe start te Mechelen Zuid en hoe we bouwden met duurzame materialen. Grote opening in oktober 2020! Come one, come all!

Lees meer

Personal.ities of the Month: AUGUSTUS

Dit is Elke, sinds 2016 vaste klant bij Personal. en een powervrouw om naar op te kijken. Zij combineert een eigen bedrijf, gezinsleven met twee dochters en sport alsof het niks is, chapeau! Daarom is zij onze Personal.ity of the Month: AUGUSTUS!

Lees meer

Dream it, team it!

Onze copywriter Jozefien schetst een beeld van hoe ons nieuw team van start ging en legt uit waarom zij, als leek, deze sportcoaches, kinesisten en voedingsconsulenten met plezier en aandrang aanbeveelt!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MEI

Dit is Sam: hij kwam aankloppen bij Personal. voor hulp omtrent zijn gevecht met het syndroom van Guillain-Barré. Lees hier zijn moedig verhaal!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MAART

Bart Van Acker: Een sterke bedrijfsleider met een stevige sportmicroob schopte het deze maand tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019 in Antwerpen".

Lees meer

Geslaagd voor politieproeven

Recensie van Lene, een van onze klanten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x