Dream it, team it!

New team, who dis?

We schrijven augustus 2020 en het Personal. team is sinds kort volledig door elkaar geschud. Enkele vaste waarden bleven, anderen stapten op terwijl nieuwe personeelsleden erbij kwamen. Ikzelf was ook absoluut geen ancien; ik was eigenlijk een klant die zo baldadig was om aan Sebert te zeggen dat ik dacht dat ik een toegevoegde waarde kon zijn voor het departement communicatie. "Dat gaan we testen!" zeiden Lara en hij en zo geschiedde. Hoe snel dingen kunnen gaan? Razendsnel, want ons team draait al zó vlot en onze onderlinge 'relaties' zijn zó goed dat ik ‘ons team’ schrijf en niet ‘het team’.

Begin juli hielden we onze eerste vergadering met z'n allen, ter kennismaking, en een fotoshoot om uniforme foto’s te hebben op de website. Ik was er zelf als een van de eersten en zag hoe de anderen druppelgewijs binnen kwamen. Tegen Jacques, de laatste van het team, er was, was het ijs allang gebroken (want ja, ’t was in De Vleeshalle te doen en Sebert & Lara hadden (veel te veel) tapas voorzien, score).

Na een korte voorstelling van onszelf, overliepen we de agenda en nam Sebert het woord. Ook Lara kwam aan beurt om een en ander uit de doeken te doen en ikzelf gaf aan wat ik met het MarCom departement graag zou zien gebeuren. De presentatie was nog maar net afgelopen of Sebert liet de 'serieuze' teugels varen. Onze zaakvoerder weet van aanpakken, maar hij is ook de eerste om 'fun' te betrekken in het team. Met een gin tonic in de hand lukken foto's dan ook véél beter, hum. Het maakte alleszins dat we met ons allen wat met elkaar stonden te lachen en te babbelen op een passerelle terwijl één per één iemand een foto liet maken. De sfeer in ons team was er in no time

En toen moesten de groepsfoto’s nog komen. Ha.

We waren vijf foto’s ver, denk ik, en de “kom, ik draag u!”-ideeën kwamen al los. Iedereen was uitgelaten, spontaan, enthousiast. Het sprak gewoon voor zich dat we erna nog gingen nababbelen aan een tafeltje; niks geforceerd, maar er was oprecht een fijne connectie tussen ons allemaal. Ikzelf, een beetje een vreemde eend in de bijt zo tussen al die fitte mensen, voelde me con-stant helemaal op mijn gemak. En dat is wat ik u, lieve lezer, probeer uit te leggen met mijn schier melige blog:

Dit team is absoluut een team vol mensen die de kern van Personal. hoog in het vaandel dragen: hier pakken we de zaken persoonlijk aan. U bent géén nummer, u bent allemaal welkom ongeacht uw achtergrond of wat dan ook. We zijn met u bezig en we nemen onze tijd voor u. Hier geen gestoorde diëten of sportschema’s waar u doodongelukkig van wordt. Onze slogan is er eentje die we honderd procent menen én uitdragen: let’s get Personal.!

Dames en heren, I give you the best coaches you can dream of: this is Personal. Check ons team zeker even, je kan per persoon even doorklikken en meer te weten komen over de mensen áchter de foto's. Like what you see? Stuur ons zeker een berichtje of neem contact op via het contactformulier.

Tot binnenkort?! 

Met mijn meest persoonlijke groeten

Jozefien


Dream it, team it!

Performance training in Mechelen

Granfondo-, Ultrafondo renner en triatleet Jakob Mignon vertelt zijn verhaal met Performance training bij Personal. Sportpraktijk.

Lees meer

Pulso Group: 25 jaar Welzijn voor werknemers

Een mijlpaal in welzijn voor werknemers: 25 jaar Pulso Group en de opkomst van co-creatie met Personal. Sportpraktijk

16 november 2023

Lees meer

Webhero TV - Personal. Sportpraktijk

Maak kennis met kinesitherapeut Lara Nerinckx en performance coach Sebert Penen van Personal. Sportpraktijk in Mechelen, een multidisciplinaire praktijk voor personal & group training, kinesitherapie, voedingsbegeleiding en sportgeneeskunde.

30 mei 2023

Lees meer

Wat is een multidisciplinaire praktijk en wat zijn de voordelen?

Een multidisciplinaire praktijk is een plaats waarin verschillende zorgprofessionals samenwerken om patiënten uitgebreide zorg te bieden. Deze aanpak kan voordelen bieden voor zowel de patiënt als de zorgverleners. In deze post ontdek je meer over de voordelen van een multidisciplinaire praktijk.

Lees meer

Ze zeggen dat kreunen je prestatie bevordert

Wij onderzochten tijdens het VTM programma "Ze zeggen dat" of kreunen tijdens het sporten de prestatie bevordert.

Lees meer

Van Noord naar Zuid: Personal. Mechelen verhuist!

Een nieuwe locatie én een pas gebouwde en duurzame praktijk voor Personal. Mechelen! Lees hier alles over onze nieuwe start te Mechelen Zuid en hoe we bouwden met duurzame materialen. Grote opening in oktober 2020! Come one, come all!

Lees meer

Personal.ities of the Month: AUGUSTUS

Dit is Elke, sinds 2016 vaste klant bij Personal. en een powervrouw om naar op te kijken. Zij combineert een eigen bedrijf, gezinsleven met twee dochters en sport alsof het niks is, chapeau! Daarom is zij onze Personal.ity of the Month: AUGUSTUS!

Lees meer

Personal.ities of the Month: JULI

Charlotte & Maarten: een van de mooiste love stories binnen Personal. ! Daarom zijn zij onze Personal.ities of the Month: JULI!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MEI

Dit is Sam: hij kwam aankloppen bij Personal. voor hulp omtrent zijn gevecht met het syndroom van Guillain-Barré. Lees hier zijn moedig verhaal!

Lees meer

Personal.ity of the Month: MAART

Bart Van Acker: Een sterke bedrijfsleider met een stevige sportmicroob schopte het deze maand tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019 in Antwerpen".

Lees meer

Geslaagd voor politieproeven

Recensie van Lene, een van onze klanten.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x