'Zeker Sporten' maakt je sportambitie waar

Het is snel gebeurd... een sportongeval. Of het nu groot of klein is, je bent maar best verzekerd voor dit soort ongevallen. Je wil zeker niet na zo'n tegenslag een volgende uppercut verteren door een hoogoplopende medische factuur. 

Daarom bieden we onze leden het 'Zeker Sporten' clubpakket.

Zeker Sporten is een product van multisportfederatie Sporta. Hun uitdaging is zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen. Met dit nieuwe product, pikt men in op de nieuwste evoluties in het sportgedrag van de Vlaming:

  • Moderne sporters beoefenen hun sport vaker buiten de traditionele clubstructuur.
  • Lancering van de Sport op het Werk-campagne, waarin bedrijven zich engageren sport op de werkvloer te stimuleren.
  • Plezier, sociaal contact (een community zijn) en gezondheid zijn de voornaamste drijfveren voor nieuwe sporters geworden..
  • Opkomst van commerciële sportaanbieders, die vaak de kwaliteit uit het oog verliezen.

Met het 'Zeker Sporten' clubpakket komen we tegemoet aan één van onze belangrijkste pijlers: kwalitatieve, professionele begeleiding en ondersteuning op maat voor onze leden. 

Ieder lid moet zorgeloos kunnen sporten en deelnemen aan onze activiteiten. De 24u/24u bijstand wereldwijd voor de gezondheidssporten is een extra die we zeer graag bieden en enkel mogelijk door een kwalitatieve partner als Sporta.

Als je vroeger wilde sporten, ging je naar de sportclub. Dat gedrag is veranderd. Mensen sporten meer op eigen houtje en doen vandaag meer dan ooit beroep op deskundig advies van kinesitherapeuten en bewegingscoaches. Maar zonder deskundige begeleiding of verzekering kan het flink tegenslaan als je per ongeluk schade berokkent of gekwetst raakt.

Met het clubpakket van 'Zeker Sporten' krijg je als sporter de zekerheid die je verdient, ongeacht welke sport of activiteit je doet. Voor slechts 15 EUR/jaar ben je met deze verzekering gedekt voor:

  • Lichamelijke ongevallen
  • Hartfalen en beroertes
  • Burgerlijke aansprakelijkheid
  • Rechtsbijstand

En dit voor alle activiteiten binnen onze praktijk: trainingen, wedstrijden, activiteiten,...) als wereldwijd 24u/24u voor de gezondheidssporten: wandelenfietsen, fitness, rolschaatsen, zwemmen, joggen en yoga.

Verzekeringen zijn optioneel bij te nemen bij de diensten van Personal. We willen jou erop wijzen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor gebeurlijke ongevallen, diefstal of verlies van materiaal en/of persoonlijke bezittingen. Daarom adviseren we deze verzekering af te sluiten ten zeerste.

Wil je meer info over deze verzekering? Neem dan contact op met ons en stuur een mailtje naar info@personal-mechelen.be.

'Zeker Sporten' maakt je sportambitie waar

4 redenen waarom je pull ups zou moeten doen

Lees meer

Do's en Don'ts bij inspanningstesten

Wanneer en waarom doe je een inspanningstest? Wij geven je een handig lijstje van enkele do's en don'ts.

Lees meer

Startgids: waarom krachttraining voor fietsers?

Simpele krachttraining kan heel wat negatieve effecten van langdurig in het zadel zitten verhelpen. Hier zijn alvast enkele nuttige tips om de winterperiode in te gaan.

Lees meer

Haal meer uit jouw app met Personal. PRO !

Activeer Personal. PRO en krijg in jouw applicatie toegang tot een compleet kant-en-klare online oplossing voor thuis: een uitgebreide database met trainingsplannen, mindfulness apps, livestream workouts, challenges, voedingsplannen en nog veel meer!

Lees meer

Train je rijk!

Personal. introduceert met PBC (Personal. Benefit Coins) zijn eigen virtuele munt. Klanten bij Personal. kunnen coins verdienen en opsparen om uiteindelijk extra diensten aan te kopen.

Lees meer

Personal.ity of the month: FEBRUARI

Bart Van Acker: Een sterke bedrijfsleider met een stevige sportmicroob schopte het deze maand tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019 in Antwerpen".

Lees meer

Streetstepper: getest en goedgekeurd!

Lopen zonder impact en tal van gezondheidsvoordelen? Wij gingen de test aan voor jullie!

Lees meer

Het belang van een fietspositie op maat

Heb je klachten op de fiets? Dan is dit niet normaal. Lees hier meer over het optimaliseren van jouw fietspositie.

Lees meer

Counter-chair manoeuver #1: Zitziek gedrag verstaan.

Hoe een dagelijks fenomeen als zitten wereldwijd dramatische proporties aanneemt. De gevolgen zijn zowel fysiek als mentaal te dragen. S1E1.

Lees meer

Giftrunners: Het online platform dat je beloont bij het fit worden.

Verdien unieke kortingen, gratis producten en topvoordelen als je je sportieve doelen behaalt.

Lees meer

Equi-training: The horse an athlete, the rider an athlete

Het eerste integrale begeleidingscentrum voor paard en ruiter in België.

Lees meer

Van Homo Sapiens naar Homo Sedentarius

Zitten is het nieuwe roken... neen, het is zelfs erger! PS: Moest iemand het zich afvragen... JA dit blog artikel is geschreven achter een standing desk! :)

Lees meer

Sports in Business: Cargill Europe Team Event

Topexecutives van Cargill, marktleider in productie van voedingsmiddeleningrediënten beleefden op 10/06 een uitzonderlijke sportieve break in Mechelen.

Lees meer

Zin en onzin bij training met hartslag

Over trainen met hartslag wordt veel geschreven en beweerd. Is het wenselijk of onnodig... en wat houden de verschillende trainingszones in? In a nutshell...

Lees meer

Een burn-out door je sportapp

Beginnende sporters branden zich meer en meer op door het gebruik van sportapps. De technologie schiet vaak tekort als het aankomt op persoonlijk advies.

Lees meer

Ingeschreven voor een loopevenement? Tref de nodige voorbereidingen!

Hoe bereid ik me best voor op een loopevenement zoals de Antwerp 10 miles?

Lees meer

Share erop los met WhatsApp-share button!

Met meer dan 600milj. actieve gebruikers is WhatsApp anno 2014 een belangrijk communicatiemiddel geworden, misschien zelfs belangrijker dan de standaard sms.

Lees meer

Core-stability training voor een beter golfspel?

Golf is hot! Maar wist je dat je door de juiste core-stability oefeningen jouw eigen prestatieniveau kan verhogen?

Lees meer

Gebruiksanalyse: Garmin Forerunner 920XT

Alles wat je moet weten over het gebruik, functionaliteiten en prijs-/kwaliteitsverhouding van de Garmin Forerunner 920XT triatlonhorloge.

Lees meer

Geslaagd voor politieproeven

recensie L.B

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x