Sports in Business: Cargill Europe Team Event

Cargill Europe, (marktleider in productie van voedingsmiddeleningrediënten en de verwerking, distributie en verkoop van verschillende landbouwproducten) kwam voor een 3-daags programma vol meetings met hun topexecutives samen in Mechelen. Om de werkdruk wat te verlichten werd er op woensdagavond 10 juni een teamactiviteit uitgewerkt met My Personal Coach - Mechelen en partners uit het Sport Light netwerk.

 

Tussen 17u-19u konden de deelnemers zich inschrijven voor 2 sessies van +/- een uur. Men had de keuze tussen: Fysieke testing, Outdoor fitness, Yoga of Tennis.

Het was prachtig weer en er heerste een ontspannen sfeertje in het Vrijbroekpark te Mechelen. Ons team was er klaar voor! Alle ingredienten waren aanwezig voor een fantastische avond.

 2015-06-10_16.49_.53_.jpg

 

Deelnemers aan alle activiteiten waren enorm enthousiast over het initiatief. Het deed deugd om buiten te zijn en met elkaar samen te zijn in een andere setting dan stijf in het pak in de vergaderruimtes. Nationaliteiten over heel de wereld zagen we samen plezier maken tijdens de avond activiteit. En iedereen ging voluit!

 

Het welzijn van de werknemer is helaas nog al te vaak een onderschatte factor in de effectiviteit van een organisatie. Uit onderzoek van Gallup is aangetoond dat werknemers die in een toestand van totaal welzijn vertoeven binnen hun organisatie 41% lagere gezondheidsgerelateerde kosten hebben voor de werkgever, in vergelijking met werknemers die ermee worstelen, en 62% lagere gezondheidsgerelateerde kosten hebben in vergelijking met werknemers die werkelijk zich niet thuis voelen op de werkvloer.

gallup1.png

 

"Investeren in de sport is investeren in de leefbaarheid van de samenleving." Volgens ons had Paul de Knop met deze uitspraak 100% gelijk. Ook op de werkvloer is beweging noodzakelijk.

 

De aftermovie bekijk je hier: 

 

Heb je interesse met je bedrijf om een teambuilding of integraal bewegings- en lifestyle programma uit te werken? Stuur ons dan een mailtje: info@mpc-mechelen.be

Sports in Business: Cargill Europe Team Event

4 redenen waarom je pull ups zou moeten doen

Lees meer

Do's en Don'ts bij inspanningstesten

Wanneer en waarom doe je een inspanningstest? Wij geven je een handig lijstje van enkele do's en don'ts.

Lees meer

Startgids: waarom krachttraining voor fietsers?

Simpele krachttraining kan heel wat negatieve effecten van langdurig in het zadel zitten verhelpen. Hier zijn alvast enkele nuttige tips om de winterperiode in te gaan.

Lees meer

Haal meer uit jouw app met Personal. PRO !

Activeer Personal. PRO en krijg in jouw applicatie toegang tot een compleet kant-en-klare online oplossing voor thuis: een uitgebreide database met trainingsplannen, mindfulness apps, livestream workouts, challenges, voedingsplannen en nog veel meer!

Lees meer

Train je rijk!

Personal. introduceert met PBC (Personal. Benefit Coins) zijn eigen virtuele munt. Klanten bij Personal. kunnen coins verdienen en opsparen om uiteindelijk extra diensten aan te kopen.

Lees meer

'Zeker Sporten' maakt je sportambitie waar

De 24u/24u verzekering voor sport binnen en buiten onze praktijk.

Lees meer

Personal.ity of the month: FEBRUARI

Bart Van Acker: Een sterke bedrijfsleider met een stevige sportmicroob schopte het deze maand tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019 in Antwerpen".

Lees meer

Streetstepper: getest en goedgekeurd!

Lopen zonder impact en tal van gezondheidsvoordelen? Wij gingen de test aan voor jullie!

Lees meer

Het belang van een fietspositie op maat

Heb je klachten op de fiets? Dan is dit niet normaal. Lees hier meer over het optimaliseren van jouw fietspositie.

Lees meer

Counter-chair manoeuver #1: Zitziek gedrag verstaan.

Hoe een dagelijks fenomeen als zitten wereldwijd dramatische proporties aanneemt. De gevolgen zijn zowel fysiek als mentaal te dragen. S1E1.

Lees meer

Giftrunners: Het online platform dat je beloont bij het fit worden.

Verdien unieke kortingen, gratis producten en topvoordelen als je je sportieve doelen behaalt.

Lees meer

Equi-training: The horse an athlete, the rider an athlete

Het eerste integrale begeleidingscentrum voor paard en ruiter in België.

Lees meer

Van Homo Sapiens naar Homo Sedentarius

Zitten is het nieuwe roken... neen, het is zelfs erger! PS: Moest iemand het zich afvragen... JA dit blog artikel is geschreven achter een standing desk! :)

Lees meer

Zin en onzin bij training met hartslag

Over trainen met hartslag wordt veel geschreven en beweerd. Is het wenselijk of onnodig... en wat houden de verschillende trainingszones in? In a nutshell...

Lees meer

Een burn-out door je sportapp

Beginnende sporters branden zich meer en meer op door het gebruik van sportapps. De technologie schiet vaak tekort als het aankomt op persoonlijk advies.

Lees meer

Ingeschreven voor een loopevenement? Tref de nodige voorbereidingen!

Hoe bereid ik me best voor op een loopevenement zoals de Antwerp 10 miles?

Lees meer

Share erop los met WhatsApp-share button!

Met meer dan 600milj. actieve gebruikers is WhatsApp anno 2014 een belangrijk communicatiemiddel geworden, misschien zelfs belangrijker dan de standaard sms.

Lees meer

Core-stability training voor een beter golfspel?

Golf is hot! Maar wist je dat je door de juiste core-stability oefeningen jouw eigen prestatieniveau kan verhogen?

Lees meer

Gebruiksanalyse: Garmin Forerunner 920XT

Alles wat je moet weten over het gebruik, functionaliteiten en prijs-/kwaliteitsverhouding van de Garmin Forerunner 920XT triatlonhorloge.

Lees meer

Geslaagd voor politieproeven

recensie L.B

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x