Share erop los met WhatsApp-share button!

WhatsApp is hot. Mark Zuckerberg kocht de gratis tekstberichten-service in februari 2014 en slechts zes maanden later werd gerapporteerd dat er al 150 miljoen actieve gebruikers bijgekomen waren. Met meer dan 600 miljoen actieve gebruikers is WhatsApp anno 2014 een erg belangrijk communicatiemiddel geworden, misschien zelfs belangrijker dan de standaard tekstberichten. Daarom kon een WhatsApp-integratie niet langer uitblijven. 

 

Bron: Website Contentcrackers - Blog

 


Bij My Personal Coach - Mechelen konden we dan ook niet achterblijven. Als partner van het Sport Light netwerk volgen we voortdurend de fitness- en gezondheidstrends. Maar ook de communicatiekanalen, zowel online als offline, worden opgevolgd. We leven in een digitale wereld waar ons sociaal leven zich ook meer afspeelt op de social media. Mensen bloggen, tweeten, sharen, pinnen zaken die ze interesseren en willen delen met hun vrienden, collega's, familie of followers. We creëren op die manier voor onszelf een digitale identiteit.

 

We sturen met WhatsApp meer en meer berichten naar elkaar en houden we groepsconversaties. Zo hebben we zelf met ons zaalvoetbalploegje een groepsgesprek lopend op WhatsApp om informatie over de match snel te delen met elkaar. Een leuke, interactieve toepassing en je bent steeds op de hoogte, ook al was je er niet en het zet je aan om er bij te zijn.. want het is FUN!

 

Via de WhatsApp share-button hopen we op het sharen van thema's te kunnen inspringen en aanwezig te zijn in groepsconversaties wanneer het rond sport, voeding en algemeen welzijn gaat. 

Iemand met zijn vrienden die op zoek is naar leuke & interactieve workouts of zelf workshops organiseren? Dan kunnen ze dit snel delen als ze onze website mobiel consulteren.

 

Let wel, de WhatsApp button is enkel een mobiele share-button omdat het ook een mobiele app is. De button is dus niet zichtbaar op de laptop of desktop.

 

Check zeker ook de blogberichten van Contentcrackers over dit thema.

 

Meer info over My Personal Coach - Mechelen? Stuur ons een mailtje.

 

Sebert Penen: Bewegingscoach // Performance trainer My Personal Coach - Mechelen

Share erop los met WhatsApp-share button!

4 redenen waarom je pull ups zou moeten doen

Lees meer

Do's en Don'ts bij inspanningstesten

Wanneer en waarom doe je een inspanningstest? Wij geven je een handig lijstje van enkele do's en don'ts.

Lees meer

Startgids: waarom krachttraining voor fietsers?

Simpele krachttraining kan heel wat negatieve effecten van langdurig in het zadel zitten verhelpen. Hier zijn alvast enkele nuttige tips om de winterperiode in te gaan.

Lees meer

Haal meer uit jouw app met Personal. PRO !

Activeer Personal. PRO en krijg in jouw applicatie toegang tot een compleet kant-en-klare online oplossing voor thuis: een uitgebreide database met trainingsplannen, mindfulness apps, livestream workouts, challenges, voedingsplannen en nog veel meer!

Lees meer

Train je rijk!

Personal. introduceert met PBC (Personal. Benefit Coins) zijn eigen virtuele munt. Klanten bij Personal. kunnen coins verdienen en opsparen om uiteindelijk extra diensten aan te kopen.

Lees meer

'Zeker Sporten' maakt je sportambitie waar

De 24u/24u verzekering voor sport binnen en buiten onze praktijk.

Lees meer

Personal.ity of the month: FEBRUARI

Bart Van Acker: Een sterke bedrijfsleider met een stevige sportmicroob schopte het deze maand tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019 in Antwerpen".

Lees meer

Streetstepper: getest en goedgekeurd!

Lopen zonder impact en tal van gezondheidsvoordelen? Wij gingen de test aan voor jullie!

Lees meer

Het belang van een fietspositie op maat

Heb je klachten op de fiets? Dan is dit niet normaal. Lees hier meer over het optimaliseren van jouw fietspositie.

Lees meer

Counter-chair manoeuver #1: Zitziek gedrag verstaan.

Hoe een dagelijks fenomeen als zitten wereldwijd dramatische proporties aanneemt. De gevolgen zijn zowel fysiek als mentaal te dragen. S1E1.

Lees meer

Giftrunners: Het online platform dat je beloont bij het fit worden.

Verdien unieke kortingen, gratis producten en topvoordelen als je je sportieve doelen behaalt.

Lees meer

Equi-training: The horse an athlete, the rider an athlete

Het eerste integrale begeleidingscentrum voor paard en ruiter in België.

Lees meer

Van Homo Sapiens naar Homo Sedentarius

Zitten is het nieuwe roken... neen, het is zelfs erger! PS: Moest iemand het zich afvragen... JA dit blog artikel is geschreven achter een standing desk! :)

Lees meer

Sports in Business: Cargill Europe Team Event

Topexecutives van Cargill, marktleider in productie van voedingsmiddeleningrediënten beleefden op 10/06 een uitzonderlijke sportieve break in Mechelen.

Lees meer

Zin en onzin bij training met hartslag

Over trainen met hartslag wordt veel geschreven en beweerd. Is het wenselijk of onnodig... en wat houden de verschillende trainingszones in? In a nutshell...

Lees meer

Een burn-out door je sportapp

Beginnende sporters branden zich meer en meer op door het gebruik van sportapps. De technologie schiet vaak tekort als het aankomt op persoonlijk advies.

Lees meer

Ingeschreven voor een loopevenement? Tref de nodige voorbereidingen!

Hoe bereid ik me best voor op een loopevenement zoals de Antwerp 10 miles?

Lees meer

Core-stability training voor een beter golfspel?

Golf is hot! Maar wist je dat je door de juiste core-stability oefeningen jouw eigen prestatieniveau kan verhogen?

Lees meer

Gebruiksanalyse: Garmin Forerunner 920XT

Alles wat je moet weten over het gebruik, functionaliteiten en prijs-/kwaliteitsverhouding van de Garmin Forerunner 920XT triatlonhorloge.

Lees meer

Geslaagd voor politieproeven

recensie L.B

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x