Giftrunners: Het online platform dat je beloont bij het fit worden.

Heb je zelf ooit als eens nagedacht over wat innovatie betekent? Innovatie is voor mij niets complex of iets totaal nieuws uitvinden.. Bij echte innovatie neem je iets wat al bestaat en maak je het simpeler, toegankelijker, gebruiksvriendelijker,.. Innovatie zit hem in de simpele dingen volgens mij. 

Neem nu ons eindproduct: Beweging. Beweging is iets simpel en tegelijk noodzakelijk. Jammer genoeg ook iets wat er meer en meer ontbreekt in ons dagelijks leven. Een gebrek aan beweging ligt tevens ook aan de basis van veel ziektebeelden. 

Als bewegingscoach kom je in het werkveld al eens in discussie met collega's en leidinggevenden over het gezondheidsbeleid. Zo hadden we een tijd terug al eens een heftige discussie over het al dan niet terug betaald zien van onze diensten als bewegingscoach, net als een dokter- of kiné bezoek. Of dit nu zou moeten of niet laat ik ter zijde. Maar wat ik toen wel heb gedeeld aan tafel is mijn mening over de eindverantwoordelijkheid als het over bewegen gaat en over het aannemen van een actievere levensstijl. En deze ligt, volgens mij, nog altijd bij het individu zelf. Actiever zijn overdag kan iedereen. Ik heb het zelfs niet over sporten, maar over volgende basis handelingen: de trap nemen, te voet naar de bakker gaan, een ommetje maken na de maaltijd, rechtopstaand bellen, .. simpele zaken die, wanneer je ze optelt, op het einde van de dag een enorm verschil maken in je dagelijkse activiteitsgraad.

Giftrunners, een gloednieuw online platform, gaat deze laagdrempelige activiteiten belonen. Zoals ik al zei... innovatie zit hem in de simpele dingen. De boodschap is simpel: beweeg je meer, dan zal je ervoor beloond worden.

Iedereen weet dat we meer moeten bewegen. Helaas: ondanks onze goede voornemens en de volle moed waarmee we beginnen, houden we het niet altijd vol. We hervallen snel weer in onze oude gewoontes. Herken je dit bij jezelf?

Om je te helpen je sportieve doelen te realiseren, heeft Giftrunners een platform online gezet waarbij je kan intekenen op bepaalde bewegingsdoelstellingen die op hun beurt weer vasthangen aan een zekere beloning. Behaal je de doelstelling dan kan je de beloning verzilveren. Zo geeft Giftrunners net dat duwtje in de rug.

Het is een perfecte tool voor de promotie van een actieve levensstijl. Daarom zijn we met My Personal Coach een partnership aangegaan en kan je onze eerste challenge via Virtual Training Club al online zien bij hen wanneer je geregistreerd bent. Als je de afstand van de onze Belgische kustlijn kan verwezenlijken in stappen (cfg. 134000 stappen) dan krijg je alvast een korting van 60 EUR op online coaching via Virtual Training Club.

Neem zeker eens een kijkje op hun website: www.giftrunners.eu

En hou alvast onze websites en social media in het oog want er zullen snel challenges volgen!

Sebert Penen - Bewegingscoach / Performance trainer My Personal Coach - Antwerpen

Giftrunners: Het online platform dat je beloont bij het fit worden.

4 redenen waarom je pull ups zou moeten doen

Lees meer

Do's en Don'ts bij inspanningstesten

Wanneer en waarom doe je een inspanningstest? Wij geven je een handig lijstje van enkele do's en don'ts.

Lees meer

Startgids: waarom krachttraining voor fietsers?

Simpele krachttraining kan heel wat negatieve effecten van langdurig in het zadel zitten verhelpen. Hier zijn alvast enkele nuttige tips om de winterperiode in te gaan.

Lees meer

Haal meer uit jouw app met Personal. PRO !

Activeer Personal. PRO en krijg in jouw applicatie toegang tot een compleet kant-en-klare online oplossing voor thuis: een uitgebreide database met trainingsplannen, mindfulness apps, livestream workouts, challenges, voedingsplannen en nog veel meer!

Lees meer

Train je rijk!

Personal. introduceert met PBC (Personal. Benefit Coins) zijn eigen virtuele munt. Klanten bij Personal. kunnen coins verdienen en opsparen om uiteindelijk extra diensten aan te kopen.

Lees meer

'Zeker Sporten' maakt je sportambitie waar

De 24u/24u verzekering voor sport binnen en buiten onze praktijk.

Lees meer

Personal.ity of the month: FEBRUARI

Bart Van Acker: Een sterke bedrijfsleider met een stevige sportmicroob schopte het deze maand tot de 4 genomineerden voor "Jong Ondernemer van het Jaar 2019 in Antwerpen".

Lees meer

Streetstepper: getest en goedgekeurd!

Lopen zonder impact en tal van gezondheidsvoordelen? Wij gingen de test aan voor jullie!

Lees meer

Het belang van een fietspositie op maat

Heb je klachten op de fiets? Dan is dit niet normaal. Lees hier meer over het optimaliseren van jouw fietspositie.

Lees meer

Counter-chair manoeuver #1: Zitziek gedrag verstaan.

Hoe een dagelijks fenomeen als zitten wereldwijd dramatische proporties aanneemt. De gevolgen zijn zowel fysiek als mentaal te dragen. S1E1.

Lees meer

Equi-training: The horse an athlete, the rider an athlete

Het eerste integrale begeleidingscentrum voor paard en ruiter in België.

Lees meer

Van Homo Sapiens naar Homo Sedentarius

Zitten is het nieuwe roken... neen, het is zelfs erger! PS: Moest iemand het zich afvragen... JA dit blog artikel is geschreven achter een standing desk! :)

Lees meer

Sports in Business: Cargill Europe Team Event

Topexecutives van Cargill, marktleider in productie van voedingsmiddeleningrediënten beleefden op 10/06 een uitzonderlijke sportieve break in Mechelen.

Lees meer

Zin en onzin bij training met hartslag

Over trainen met hartslag wordt veel geschreven en beweerd. Is het wenselijk of onnodig... en wat houden de verschillende trainingszones in? In a nutshell...

Lees meer

Een burn-out door je sportapp

Beginnende sporters branden zich meer en meer op door het gebruik van sportapps. De technologie schiet vaak tekort als het aankomt op persoonlijk advies.

Lees meer

Ingeschreven voor een loopevenement? Tref de nodige voorbereidingen!

Hoe bereid ik me best voor op een loopevenement zoals de Antwerp 10 miles?

Lees meer

Share erop los met WhatsApp-share button!

Met meer dan 600milj. actieve gebruikers is WhatsApp anno 2014 een belangrijk communicatiemiddel geworden, misschien zelfs belangrijker dan de standaard sms.

Lees meer

Core-stability training voor een beter golfspel?

Golf is hot! Maar wist je dat je door de juiste core-stability oefeningen jouw eigen prestatieniveau kan verhogen?

Lees meer

Gebruiksanalyse: Garmin Forerunner 920XT

Alles wat je moet weten over het gebruik, functionaliteiten en prijs-/kwaliteitsverhouding van de Garmin Forerunner 920XT triatlonhorloge.

Lees meer

Geslaagd voor politieproeven

recensie L.B

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x