Vongole met venkel, basilicum en matcha

Vongole met venkel, basilicum en matcha

Ingrediënten:
1kg vongole
1 venkel
1 courgette
Basilicum
1 teentje knoflook
Witte wijn
Kansha Matcha Culinary

Voorbereiding:
Vongole goed wassen
Venkel en courgette snijden
Basilicum samen met 1 teentje knoflook en olijfolie fijn mixen

Bereidingswijze:
Stoof de venkel en de courgette. Voeg de vongole toe samen met een goede scheut witte wijn. Kruid met viskruiden. Let op! Gebruik niet te veel zout aangezien de vongole al vrij gezouten is. Deksel op de pot en laat 2 minuten stoven. Voeg als allerlaatste de matcha en basilicummix toe.

Tip! Lekker zowel als voorgerecht als hoofdgerecht. Bij het hoofdgerecht kan je pasta en een pittig tomatensausje voorzien.

Recept werd ingestuurd door Inge van Roscam in Mol (www.restaurantroscam.be)

Boost je vetmetabolisme tijdens duursport met LiFT

Ontdek hoe 4Gold's LiFT duursporters helpt bij het optimaliseren van hun vetmetabolisme. Verminder afhankelijkheid van koolhydraten, verhoog vetverbranding en verbeter prestaties. Leer meer over dit revolutionaire product!

Dementie in een glas

Een black-out na een avondje doorzakken met vrienden? Voor velen een gekend fenomeen. Maar wist je dat zulk gevolg niet zo onschuldig is als ze lijkt?

Recept: bietenrisotto

Rijst is een essentiële bron van energie. Bovendien hebben we met de komst van het koudere weer meer zin in warm eten. Daarom leggen we vandaag uit hoe je bietenrisotto klaarmaakt!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x