Small group training

De Small group trainingen zijn een mix van conditionele- en krachtoefeningen. Samen met de coach doorlopen jullie een gevarieerd en uitdagend circuit waar eveneens aandacht wordt besteed aan persoonlijke vooruitgang. Indien nodig wordt voor jou ook een aangepast programma opgemaakt.

De groepen zijn ingedeeld violgens 3 niveau's:

  1. Basic level: In dit circuit leer je alle basis uitvoeringen en technieken onder de knie te krijgen. Elke les zal je jouw grenzen verleggen en voelen dat je beter gaat bewegen en presteren. De intensiteit ligt nog relatief laag in functie van een algemene conditie opbouw.
  2. Advanced level: Op het advanced level dagen we je uit om meer complexe oefenstof eigen te maken aan een hogere intensiteit. Je zal hiervoor de basics moeten beheersen. Alles gaat wat sneller en de intensiteit ligt gevoelig hoger. Je leert je lichaam hier beter aanvoelen in functie van inspanning en herstel.
  3. Premium Power: In de premium power groep geven we 100% gas!! Hier is het erg van belang dat je de technieken goed beheerst zodat je ook aan een hoog tempo en intensiteit de controle kan bewaren. Om deel te nemen aan de premium power groep heb je best een goede basisconditie en heb je al ervaring met 'high intensity interval trainingen'

Hoe deelnemen?

  • Je kan zelf een groepje opstarten met vrienden, collega's of familie.
  • Je wordt op advies van de coach in een groep geplaatst.

 Small group trainingen enkel op afspraak.

Small group training

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x